Hiep hiep hoera voor Michiel!!

Vandaag is mijn jongste zoon jarig, alweer 9 jaar.  Drie en vier jaar geleden schreef ik ook een stukje over hem maar dan op Facebook klik en klik. Moeder worden was altijd mijn allergrootste wens. Ballerina en Actrice worden ook, alleen daar wilde ik niet teveel moeite voor doen, maar moeder worden wilde ik met heel mijn hart.

Michiel verscholen achter een milkshake, met zijn beste vriendje Evan
Michiel verscholen achter een milkshake, met zijn beste vriendje Evan
Mijn tweede zoon is een mooi geschenk, hij is ook een mooi portret, Michiel leeft in Michielland, en hij heeft een duidelijke mening over alles, dat brengt hem nu al weleens in een lastig parket, en hij begrijpt dat niet altijd, tenslotte mag hij toch zijn eigen mening hebben, zegt hij dan. Natuurlijk, zeg ik dan, maar dan kun je verwachten dat je ook duidelijke tegenspraak krijgt.

Michiel net een uurtje oud.. Liefde met een grote L
Michiel net een uurtje oud.. Liefde met een grote L
Zoals elk kind probeert Michiel graag uit, hij houdt van uitdagen, en kijkt hoever hij gaan kan. Afgelopen jaar op school heeft hij zichzelf met zijn gedrag vaak in de kijker gespeeld. Hij voelde geen respect voor de leraressen en ging maar door met grenzen verkennen. Hij werd regelmatig de klas uitgezet, en hij moest regelmatig nablijven. Later vertelde hij dat hij het prettig vond om de klas uitgezet te worden, dan kon hij rustig verder werken, de klas was nogal druk.
 
9.7.2006 -9.7.2015
 
Vlak voor de zomervakantie had Michiel een wenmiddag met zijn nieuwe Juf. En ja hoor het was gelijk raak, hij mocht de klas alweer snel verlaten. Echter toen hij thuis kwam keek hij verslagen vanaf de bank toe: Dat was eens en nooit meer zei Michiel. Wat had deze Juf gedaan? Zij had nadat hij de klas uitgezet werd, een gesprekje met hem gevoerd, en dat had diepe indruk op mijn kleine man gemaakt. Ik heb vertrouwen in het nieuwe schooljaar.

Hoera Michiel 4 jaar geleden toen 5 jaar
Hoera Michiel 4 jaar geleden toen 5 jaar
Michiel is een heel makkelijk ventje, gek op zijn broer, zijn vader en gek op mij, hij luistert heel goed naar mij, Michiel houdt van duidelijke grenzen, en als je hem dat geeft eet hij uit je hand.
Zijn verjaardag hebben we vorige week vrijdag gevierd, dat heb je als je in de vakantie jarig bent, dan gaan de meesten met vakantie. Gelukkig was het vrijdag mooi weer en niet te warm, konden we met fatsoen buiten zitten.

Helaas konden Opa en Oma van vaders kant vrijdag niet, omdat ze visite kregen uit Zeeland, maar zij kwamen afgelopen zondag nog.

 

Michiel en ik Liefde voor altijd
 
Vandaag is hij dan negen jaar geworden, negen jaar geleden om 20:27 uur geboren, mijn liefste, mijn rijkdom mijn alles. Gefeliciteerd lieve schat op nog heel veel mooie jaren. Ik ben zo gelukkig dat je er bent!!

Broederliefde, deze blikken zeggen genoeg
Broederliefde, deze blikken zeggen genoeg

15 gedachten over “Hiep hiep hoera voor Michiel!!

  1. Als eerste, van harte gefeliciteerd met jouw Michiel ❤ ❤ ❤
    Jullie hebben het al gevierd, toch maak er nog een extra mooie dag van vandaag 😀

    Ergens denk ik, zo moeder zo zoon? 😉 Qua tegenspraak, oké iets minder, maar ik kon er wel goed in zijn ook, hahahaha Ik ben blij dat de nieuwe juf tot hem doorgedrongen is, wel zo prettig als het wel loopt gewoon in de klas.

    X

    Geliked door 1 persoon

      1. Ik moest denken aan de geschiedenis lessen, ik was ook rustig, verlegen wat minder, ik vroeg vaak het hemd van het lijf en kon door blijven gaan, het waarom is bij mij heel lang gebleven, hahaha

        Geliked door 1 persoon

  2. Jammer genoeg een dag te laat maar daarom niet minder welgemeend;

    Ik wens je slingers en ballonnen,
    hele stapels boekenbonnen,
    telefoontjes, ansichtkaarten,
    hagelwitte slagroomtaarten,

    heel veel handen, knuffelzoenen,
    paardrijlaarzen, voetbalschoenen,
    posters, pennen, partytenten,
    hier en daar wat losse centen,

    een nieuwe fiets, een nieuwe kamer,
    zo’n idiote opblaashamer,
    tulpen, rozen en seringen…..

    Een heel nieuw jaar met dat soort dingen!
    © mimi

    PROFICIAT!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie