Lazy Sunday afternoon #5

Wat is het nog prachtig weer he? Genieten jullie er ook zo van? Van mij mag dit weer tot en met februari zo blijven en dan vanaf maart weer heerlijk lente weer. Met dit weer wil je gewoon zomerse muziek horen. Ik heb goed nieuws, Deze week zal ik elke dag in Natasja’s Summerweek,  een heerlijk zomers nummer op deze site brengen. Maar vandaag dus Lazy Sunday afternoon 5. Eigenlijk had ik deze vorige week moeten laten zien, omdat ze toen jarig was, maar daar had ik als fan niet bij stil gestaan. Dus bij deze! Ze werd door Bette Midler ooit aangekondigd bij live aid als: She’s hot, She’s Great She’s like a virgin She’s Madonna!! Madonna, Ik volgde haar al vanaf 1984. Holliday, de aanstekelijke dansplaat, en o wat heb ik die vroeger hard meegezongen op de fiets van school naar huis, toen de zomervakantie begonnen was. Ik wilde net zo zijn als zij, overal lak aanhebben, gewoon zijn zoals jij wil dat je bent. Ik verslond de interviews met haar, haar biografieën, haar (geflopte)films keek ik met veel liefde. Ik zal haar altijd dankbaar zijn, omdat zij mij uit mijn schulp haalde. Ze liet me dansen op de tafels op de middelbareschool, (ik had gelezen dat zij dat ook deed) Ze leerde me om gewoon te doen waar je zin in had. Wat heb ik veel gedanst op haar muziek, wat heb ik haar danspasjes tot in den treuren bekeken en nagedaan. Ik heb gedanst tot ik letterlijk niet meer kon, en wat voelde dat goed. Helaas heb ik door mijn rugklachten heel lang niet kunnen dansen, maar gelukkig na mijn laatste rugoperatie gaat dat echt wel weer beter. Nou genoeg gekletst nu muziek, van Madonna dus, en dan welk nummer moet je dan doen… Ik heb nu gekozen voor dit nummer, omdat je daar zo heerlijk op kan dansen, en ik graag deze pasjes na deed, niet met heel veel succes trouwens!

Dress you Up

13 reacties op ‘Lazy Sunday afternoon #5

 1. Whahahahaha ja geweldig, dit dansje heb ik nog geoefend met een vriendin uit de brugklas die elk jaar naar de camping ging en daar dus mini playback show kreeg toen.. jaaaaaaaaa en ik heb haar geholpen met kleding uitzoeken thuis gewoon voor op de camping, make up en samen dat dansje ingestudeerd, al kwam ik niet op de camping verder, lol… geweldig!

  X

  Geliked door 1 persoon

 2. Zo enig!! jaaaaaa daar danste jij ook op. Alle nummers van Madonna vond jij geweldig maar dat je op de schoolbanken hebt staan dansen dochter toch!! maar goed dat ik daar niets van af wist, en dat is denk ik maar goed ook.

  Geliked door 1 persoon

 3. Als al je volgende logjes deze week even heerlijk om te lezen én te beluisteren zullen zijn, dan zitten we op rozen! Alvast bedankt voor dit streepje muziek Natasje… bedankt ook voor je lieve wens en maak er een schitterende dag van hé!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s