Ik ben door Denkgedachten genomineerd voor “The Versatile Blogger Award” Echt ik ben zeer vereerd!!!

Regels voor “The Versatile Blogger Award”:

Bedank de persoon van wie je de award kreeg, met een link naar die blog.
Vertel 7 feiten over jezelf.
Nomineer 15 blogs die je regelmatig bezoekt.
Feiten over mijzelf? Daar gaan we:

Feit 1: Sinds november 2002 ben ik moeder!!! En dat is het mooiste wat ik ooit geworden ben. Ik ben supertrots op mijn beide knullen, ze laten mij heel dicht bij mezelf komen, en samen met hun het leven ontdekken is echt het mooiste wat er bestaat.

Feit 2: Ik heb een bruinfetisj gehad, het was vroeger zelfs zo erg dat ik bruiningspillen slikte (caroteen) om nog bruiner te worden. Eigenlijk heb ik de fetisj nog steeds, en elk jaar probeer ik het ultieme bruine kleurtje te halen, maar de pillen slik ik al jaren niet meer. Ook lig ik niet meer onder de zonnebank sinds 2001.

Feit 3: Ik hou van zingen, maar de mensen om mij heen houden niet van mijn gezang, onbegrijpelijk ;-), zingen maakt me blij,vrolijk komt recht uit mijn hart, helaas vinden de meesten het niet om aan te horen, helaas voor hen, het houd mij niet tegen. 😉

Feit 4: Ik heb geweldig lieve ouders, ze hebben mij met eer en geweten opgevoed, vol liefde, gezelligheid, en zelfspot! Daardoor is mijn incasseringsvermogen best wel hoog. Ik hou ontzettend veel van jullie !!

Feit 5: Ik ben ben Natasja’s Lifestyle begonnen, na een minder fijne periode in mijn leven. Ik was geveld door een hernia, en lag meer op bed dan dat ik wat anders kon, ik slikte veel pijnstillers, en voelde me daar niet prettig bij. Ik wilde weten of voeding ook invloed kon hebben op ontstekingen en dergelijke, dat ben ik gaan onderzoeken en deelde dat via mijn Facebook pagina Natasja’s Lifestyle. Door mijn lieve vriendin Morgaine, werd ik attent gemaakt op wordpress, en samen met haar en haar dochter Lies, heb ik deze site gemaakt. Het was de bedoeling er een meer gezondheidsblog van te maken, maar eigenlijk vind ik de verhalen schrijven nog veel leuker.

Feit 6: Ik heb dankzij de endoscopische Hernia operatie in november 2014 mijn leven weer teruggekregen, ik kan weer genieten, weer lange stukken wandelen, normaal werken, en ik hoef niet na een dag je werken gelijk weer op bed liggen om bij te komen, ik loop zelfs weer hard, en dat kon ik na mijn eerste rugoperatie in 2011 niet meer.

Feit 7: Ondanks dat ik de laatste 7 jaar best heel wat voor mijn kiezen heb gekregen, ben ik blij met waar ik nu sta, ik heb er veel van geleerd, en ben er best wel sterker door geworden, het geeft ook wel weer wat meer verdieping, en dat is ook het mooie van ouder worden, je maakt je ook wat minder druk.

En nu 15 Blogs nomineren omg, dat ga ik niet redden, ik hou het op 6 nominaties

Morgaine

Creabealounge

Wiebie74

Daily Cup of Bla Bla Bla

With a cup of tea

Mijn verhalen

Ik ben benieuwd!! ja Morgaine, je had me in de vakantie voor iets genomineerd, maar ik ben het kwijt… help!!!

Advertentie

14 gedachten over “

  1. hahahahahaha, bijna alle feitjes wist ik natuurlijk al, kan ook niet anders natuurlijk, behalve van die caroteenpillen, serieus? mens! gelukkig ben je ermee gestopt en doe je het nu op de natuurlijke manier 😀

    En dank je wel voor deze tag, ga hem zeker doen, wanneer? Dat weet ik nog niet 😉

    De beauty budget tag… ik ga je eerst even zelf laten zoeken bij mij, moet je ook leren, zie de zoekfunctie en tik in beauty budget tag… als het goed is moet ie opkomen, lukt dat niet, dan lees ik het wel ergens en zoek ik hem voor je op 😉

    X

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s