studiojoost.nu

Inleiding

Op mijn site, staan behalve links van een aantal bloggers ook een link van Studiojoost.nu, en velen hebben zich afgevraagd wat deze link nou met Natasja’s Lifestyle te maken heeft, allereerst heeft Studiojoost.nu mijn logo ontworpen, en zijn een aantal foto’s op mijn site gemaakt door Studiojoost.nu, niet alle foto’s natuurlijk, ik maak vaak zelf ook foto’s met mijn telefoon, en die horen dan weer niet bij de collectie van Studiojoost.nu.

Wie is Studiojoost.nu

Studiojoost.nu is een bureau voor visuele communicatie. Joost is een grafisch ontwerper, hij ontwerpt logo’s, huisstijlen, websites en is ook bedreven met de fotocamera.

De kennismaking

Ik leerde Joost kennen op 14 september 1998, om 8 uur in de ochtend. De datum en tijdstip weet ik nog precies, want het was mijn eerste werkdag bij Arti-Imfa te Almere, een groothandel in projectmeubilair. Het was daar een gewoonte om om 8 uur te beginnen, aan de bar weliswaar, met een kopje koffie of een kopje thee, en dan werd er alvast de dag doorgenomen. Ik zat net aan de bar toen Joost als een wervelwind binnenstormde. Hij stelde zich voor als Joost, ging aan de bar zitten, en vertelde aan de collega’s hoe zijn vakantie in Spanje geweest was. Ik keek naar hem en dacht: hmm Spanje? twee weken, net terug, en nog witter zijn dan mijn lakens? Ik vond het knap.

Het Werk

Arti-Imfa had een grote showroom met enorm veel projectmeubilair, de mooiste meubels, bureau’s, bureau-stoelen, kantoorkasten, kon je daar kopen voor kantoor, maar ook voor visite-bankjes, bijzettafels, conferentiestoelen en tafels, kon je daar terecht. Joost deed de PR & verkoop binnendienst, en zorgde ervoor dat projecten ingetekend werden met meubilair. Wanneer daar een order uitkwam, was ik degene die dat verwerkte. Ik stuurde de klant de orderbevestiging, en de bestelling faxte (ja faxen, kennen jullie dat nog?) ik door naar de leverancier. We hadden echt enorm veel plezier in ons werk en met elkaar.

JoostDesign

Joost komt uit Zeeuws Vlaanderen, en het bedrijf Arti Imfa kwam oorspronkelijk ook uit Zeeland. De klik tussen de eigenaar en Joost was er natuurlijk al snel. Naast dat hij voor Arti Imfa werkte, had hij ook zijn eigen bedrijf JoostDesign, het latere studiojoost.nu

Ontwerpen & Verkopen

Het ontwerpen en verkopen zit Joost in zijn bloed, omdat hij zoveel kennis heeft van producten, en voelt wat een klant nodig heeft, lopen klanten ook letterlijk met hem weg. Zijn nuchtere Zeeuwse karakter, maakt van hem een doener, en een keiharde werker, niet lullen maar poetsen zeg maar. Maar praten kan hij ook en dat doet ie graag, wanneer het werk onder controle is. Joost heeft vanaf augustus 2000 gewerkt bij Houtsma Keukens, waar hij door zijn passie voor verkoop, materialen en vormgeving, vaak de nummer 1 verkoper was. Tevens heeft hij Houtsma Keukens de Warme Douche bezorgd.

studiojoost.nu fotografie
Portretfotografie studiojoost.nu
studiojoost.nu, illustratie
Illustratie ter promotie van de studio
studiojoost.nu, illustratie
Illustratie van onze hobby’s
studiojoost.nu, fotografie
Bedrijfsfotografie PvExpert – FC Loonstrookje
studiojoost.nu, fotografie
Bedrijfsfotografie studiojoost.nu

En nu

We zijn nu alweer meer dan 17 jaar verder, en Joost en ik zijn in februari volgend jaar alweer 17 jaar samen. We hebben twee heerlijke jongens waar we samen van genieten.

Joost is momenteel bezig met verschillende opdrachten voor studiojoost.nu, waaronder een logo/huisstijl, branding en de nieuwe website van “HetStripfiguur.nl”. Tevens is hij websites aan het screenen van verschillende bedrijven of deze websites vindbaar zijn bij zoekmachines.

Door dit blog te schrijven hoop ik dat studiojoost.nu meer naamsbekendheid gaat krijgen, dus ben je geïnteresseerd? Kijk dan eens op zijn site.

Daarnaast heeft hij ook tijd en zin, om weer in een plezierige werkomgeving te stappen.

Dus ben je of ken je iemand die een loyale, creatieve, commerciële, topverkoper zoekt, of is jouw bedrijf toe aan een facelift, wil je meer uit je website halen dan je nu doet? kijk dan eens op linkedin, of op de website van Studiojoost.nu.

Advertentie

19 gedachten over “studiojoost.nu

 1. Fantastisch én wervend log Natasja, zo leren we je lief maatje wat beter kennen en ik hoop voor jullie dat het er een steentje toe bijdraagt dit prachtig initiatief wat meer naambekendheid te geven! Zelf klikte ik even door en zo te zien zal iemand die het nodig heeft daar zijn gading wel vinden…

  Geliked door 1 persoon

   1. Hoe dan ook Natasja, aan jou zal het niet liggen waarschijnlijk, maar de vele tevreden klanten zullen beslist de mondelinge telefoon laten rinkelen om zijn werk aan te prijzen!
    OT: je reactie stond er niet dubbel, dus goed dat je het even herbegonnen bent. Bedankt hoor want ik heb wat aan je als respondent, blij dat je de toch wel moeilijke materie apprecieert!
    En hopelijk zal je het hele komende weekend ook kunnen appreciëren…

    Geliked door 1 persoon

 2. Het is een hobby van me, dus ik doe gewoon lekker alles zelf. Ik maak zo nu en dan een website voor iemand anders, maak foto’s voor exposities, dus ik kan Joost niet gebruiken. Maar er zal vast iemand zijn die wat met hem kan. 🙂

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s