Lazy Sunday Afternoon #16

Natuurlijk had ik dit liedje al bijna een week in mijn hoofd, ja dit zou m worden vandaag. Ik op mijn mobieltje proberen de video te vinden, nergens, alleen de live versie, maar ik wil het zoals ik het vroeger zag en hoorde. Dat bleek onmogelijk, de video was niet afspeelbaar. De laptop maar gepakt uiteindelijk, en ja hoor, daar staat ie in volle glorie en ook doet ie het!!

Deze kreeg ik toen van mijn vriend
Deze kreeg ik toen van mijn vriend

LEVEL 42 was booming midden jaren 80, regelmatig te zien bij Countdown, en in de top 40. Ik hield van de vrolijke nummers. Helaas hoor je de nummers maar weinig terug op de radio. Ik weet nog dat ik voor mijn verjaardag ik meen 28 jaar geleden een lp kreeg van een vriend, veel later mijn vriendje en nog later mijn ex, het was een lp die van hem zelf was geweest, en hij wist dat ik deze muziek leuk vond. Daarnaast kreeg ik nog een ander cadeau, weet niet meer wat. Zelf kocht ik later een lp “Running in the family” die ik letterlijk grijs draaide.

de lp die ik letterlijk grijs draaide
de lp die ik letterlijk grijs draaide

Er staan veel hits op de lp, maar voor deze Lazy Sunday Afternoon, heb ik Lessons in love uitgezocht. Lekker nummer… ik ben benieuwd wat jullie van Level 42 vinden.

Advertenties

14 thoughts on “Lazy Sunday Afternoon #16

 1. Ja Level42, natuurlijk en dan luister jij echt naar de verkeerde radio zender want ik hoor ze met grote regelmaat voorbij komen, hahaha echt hoor Radio 10 😛 En dit nummer, ja, fan als in hun lp’s aankopen nee, maar wat in de top40 stond wel, en ja vrolijk! Lekker gewoon echt onze tijd 😀

  Wel singles gehad van hen trouwens toen ik Ed tegenkwam, want ja, hobby dj he 😉 volgens mij had hij ook een album maar zelf nooit gedraaid, was al teveel into Madonna, hahaha

  X

  Liked by 1 persoon

 2. Dit log over je luie zondag heeft dus weer een bijkomende betekenis: het roept de herinnering aan je toenmalig vriendje en je latere ex op. Hopelijk primeren de mooie kanten er van, maar ik denk van wel want je hebt zo veel moeite gedaan dit allemaal voor ons op te zoeken… én er ons bovendien ook nog van te laten genieten, bedankt Natasja!
  Nog even dit: vertel AUB niet verder dat je door kan klikken en zo te zien krijgt wat ik later op mijn blog zal plaatsen *wink, big smile*.
  En de tank staat wel degelijk op het openbaar domein, voor iedereen te zien en er hopelijk even bij te mediteren over wat oorlog kan aanrichten…
  Fijne week meid, maak daar alvast vandaag een goed begin van…

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s