Hoera ik ben Jarig!!!

#jarig #feest #beautydag #Thermenlamer #lifestyle #feest

Vandaag 44 jaar geleden zag ik het levenslicht in Deventer. Een meid, een meid, riep mijn moeder blij uit. Na een jongen een meisje, een droom. Helaas werd de droom wreed verstoord toen bleek dat ik niet wilde drinken. Ik moest 2 dagen na mijn geboorte de couveuse in. Daar heb ik ruim 2 maanden in gelegen. Het ging lange tijd echt niet goed met mij. Ingeklapte long, misschien longontsteking, vroeger waren ze niet zo scheutig met informatie. Ik heb zelfs zo slecht gelegen dat mijn hartje ermee uitschee en dat er hartmassage is toegepast. Ik hoestte als kind vreselijk, echt, Pieterburen was er niets bij. En het deed pijn, het deed ontzettend veel pijn op mijn borst, dat kan ik me nog herinneren, dat ik niet wilde hoesten, maar dat ik dat niet kon tegenhouden. Ik riep niet om mijn mama, maar mijn moeder hoorde me altijd, en kwam me dan verzorgen. Ze smeerde me dan in met Dampo, en ik kreeg een hoestdrankje, ze knuffelde me dan, en zo viel ik in haar armen in slaap. Ik ben tot mijn 6e jaar onder controle van de longarts geweest, en toen was ik genezen verklaard.

Mijn jongste zoon heeft een portret van mij getekend… lijkt wel he?? 
Ik heb nooit gemerkt dat ik heel ziek geweest ben, behalve dan dat vervelende gehoest, (Mijn duitse leraar dacht eens grappig te zijn door te zeggen: moet je maar wat minder roken, toen ik zat te hoesten, ik rookte toen niet), kon ik verder alles en deed ik verder alles wat een ieder kind deed. Ik werd door mijn moeder niet als een kasplantje behandeld.

Maar vandaag ben ik voor de 44e keer jarig, dat zijn toch al aardig wat jaartjes, ouder worden vind ik niet erg, maar dat ze mij ouder schatten dan weer wel. πŸ˜‰ Zo werd ik op mijn 37ste door een badmeester 44 jaar geschat, ik dacht oke? En hoe zie ik er dan uit als ik 44 jaar ben?

Mijn moeder en ik heerlijk beautydagje…
Mijn eerste cadeautje heb ik zaterdag van mijn ouders gekregen, een heerlijk beautydagje met mijn moeder. We werden rond kwart voor 4 door de schoonheidsspecialistes opgehaald. Ik liep maar gelijk naar de wat grovere vrouw, ze leek me namelijk niet het type voor mijn moeder, en ik denk dat ik daar gelijk in had. Ik werd heerlijk gescrubd en gemasseerd met Lavendelolie. Daarna mocht ik onder de douche en werd mijn gezicht gemasseerd en mijn schouders. Ik viel zowat in slaap. Na drie kwartier was de behandeling klaar, en kon ik even bijkomen. Daarna zat ik in de wachtruimte en was ik aan het wachten op mijn moeder, die pas een half uur later klaar was. Ook zij heeft genoten. We bleven nog even zitten om wat te drinken, daarna zijn we moe maar voldaan naar huis gegaan.
Ik vind het een zegen dat ik ouder mag worden, tenslotte is dat niet voor iedereen weggelegd. Je veranderd als je ouder wordt, dat is ook logisch, want je omgeving veranderd ook. Je kinderen worden ouder, je hoeft niet meer dag en nacht te zorgen, ze zijn al aardig zelfstandig, hoewel ze hun moeder heel goed weten te vinden, omdat ik altijd moeder, en ik het soms meestal vergeet dat zij best wat meer hun steentje kunnen bijdragen. Maar ach, verwend worden op die manier is toch wel het hoogste.

Move over Linda… Hier is Jan!! cadeautjes: Jan, fitnessbal & springtouw
Mijn oudste zoon heeft mij zo een ontbijtje beloofd, en mijn jongste zoon heeft een tekening gemaakt. Om mijn 44 jarige lichaam in shape te houden, (en ik niet weer lig te creperen van de pijn door rugklachten) heb ik een springtouw en een fitnessbal gekregen van mijn 3 mannen. En voor de regenachtige herfstdagen krijg ik een abonnement op Jan Magazine, daar ben ik al abonnee van sinds het begin. Alleen ben ik nu wat slimmer, nu neem ik een abonnement voor een jaar, zeg m 3 maanden van te voren weer op, en abonneer me een paar maanden later weer voor een actieprijs. Ik ben in 2005 tot en met 2014 geabonneerd geweest op de Jan, maar als trouwe abonnee krijg je nooit eens een aanbieding of een leuk extraatje, en betaal je ook nog eens de volle mep, ik heb dat eens aangegeven bij zo’n telefonische enquete over abonnementen. Maar tot nu toe doet niemand daar wat mee. Dus doe ik het nu maar zo.

Ik vier mijn verjaardag niet echt, over 9 dagen is mijn oudste zoon ook jarig, maar vanmiddag krijg ik wel visite, zodat de dag niet ongemerkt voorbij gaat…

41 reacties op β€˜Hoera ik ben Jarig!!!’

 1. Een dikke proficiat…. En troost je, ik zou zoooooo graag een abonnement hebben op de Linda, ga het elke maand kopen in Nederland, maar ik betaal me blauw als ik in Belgie een abonnement wil en mag NOOIT gebruik maken van acties :(.
  πŸ™‚

  Geliked door 1 persoon

 2. OOOO, eerst en vooral een dikke, heel dikke proficiat meid! Wat een geluk heb je gehad al die zware ziektes te kunnen door spartelen zodat jij nu toch je 44ste verjaardag vieren kan, joepie!
  Zo te zien is er wel degelijk en duchtig gevierd, met alles er op en er aan hΓ©…
  Vandaag nog even nagenieten van al dat moois wat je overkwam dat hopelijk al die nare dingen uit het verleden zal doen vergeten!

  Geliked door 1 persoon

   1. Joepie… en genoten zal je beslist wel hebben met al die lieve mensen om je heen die je gisteren eens extra inde watten hebben gelegd! Jammer dat je maar één keer per jaar verjaren kan hΓ© hihi.
    Fijne na-geniet-dag meid!

    Geliked door 1 persoon

 3. Yom huledet mazzaltov..

  JIj bent verwend zeg… en dat mag ook best. Want je bent nog zo jong. Je kunt nog je hele leven van je cadeaus genieten. πŸ˜‰ (Vroeger was iedereen ziek en werd bijna iedereen weer beter, tegenwoordig is iedereen ziek en krijgen ze een pilletje… voor de rest van hun leven. )

  Love As Always
  Di Mario

  Geliked door 1 persoon

   1. Geboren
    10-11-1483 (Overleden 18-2-1546)
    Maarten Luther – Geboren in het Duitse Eisleben. Grondlegger van de protestantisme.

    10-11-1929 (Overleden 15-8-1994)
    Wout Wagtmans – Nederlands wielrenner. Succesvol in de jaren 50. Reed 12 etappes van de Tour de France in de gele trui.

    10-11-1944
    Tim Rice – Tekstschrijver (One Night In Bankok).

    10-11-1948
    Greg Lake – Gitarist van Emerson Lake & Palmer.

    10-11-1961
    Anita Witzier – Presentatrice (KRO).

    10-11-1965
    Edmund β€˜Eddie’ Irvine, jr.- voormalig Formule 1-coureur. Hij werd geboren in Noord-Ierland, en begon zijn carriΓ¨re in 1983.

    10-11-1968
    Daphne MuriΓ«l Deckers – voormalig Nederlands fotomodel. Deckers is schrijfster, columniste, presentatrice, actrice en scenarioschrijfster. Daphne Deckers is gehuwd met voormalig toptennisser Richard Krajicek. Ze hebben twee kinderen, Emma (1998) en Alec (2000).

    10-11-1971
    Natasja – Medelogger.
    IK voel me zo vereerd!!!!!!

    Geliked door 1 persoon

 4. Ik zag bij curieuzeneus dat je vandaag feest viert en kom daarom onmiddellijk naar jou
  Zie dat je er ook al een lotje van hebt gemaakt en dat je start nietzo goed was gelukkig konden ze toen ook al veel
  Heel lieve verjaardagswensjes

  Geliked door 1 persoon

 5. Hahahahaha van DiMario, ja surprise, als hij het weet, sta je erin πŸ˜€ mooi he?

  Van harte lieve schat en geniet van alles,wat die abbo’s betreft, ik lees geen bladen meer, ik kan mij er niet p concentreren, zo nu en dan kocht ik ooit de happinezz voor het cadeautje wat erin zat maar dat pakte ik dan uit en het blad bleef liggen. Wel lid geweest van Atelier, voor kunstenaars, maar ook dat… Geniet van alles en je bent nu al heerlijk verwend, en de bal is erg fijn, de mijn emoet weer opgepompt worden merkte ik gisteren.

  x

  Geliked door 1 persoon

 6. Van harte gefeliciteerd! Je zit er toch maar mooi, na jouw hele zware start. Zal voor je ouders ook echt wel zwaar geweest zijn. Dat hoesten als een zeehondje dat herken ik. Daar had mijn zusje als kind ook altijd enorm veel last van. En dat deed zo’n pijn bij haar! Super sneu om aan te zien. Ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad en binnenkort lekker de verjaardag van je zoon kunt vieren! Mooi zelfportret hoor!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s