Happy New Year

  
Vanmorgen stond ik al om 7:20 bij de oliebollenkraam, en het was al druk. Na 20 minuten werden we geholpen en 4 minuten later reden we weer naar huis, waar de jongens nog in dromenland verkeerden. Ik voel me al twee dagen niet echt lekker maar vandaag brak het echt door, ik deed mijn pyjama weer aan en heb gelezen en geslapen, nu voel ik mij nog brak, hoofdpijn en misselijk en warm. Hoop dat het snel over is. Dit jaar ben ik vaak en lang ziek geweest, dat had ik normaal niet. Meestal een keer in het jaar en verder af en toe kwakkelen. Zal het de leeftijd zijn? De overgang? Wie zal het zeggen. Ik lig nu op de bank met een dekbed, en bovenop mijn lieve kat Olijf, mijn steun en toeverlaat. 

  
 Ik hoop dat ik 4 januari weer Beter ben want dan heb ik weer een dinner date… Ik wens jullie een prachtig 2016 en ik eindig natuurlijk met ABBA, ik word altijd erg sentimenteel van dit nummer en heb er al heel wat traantjes op gelaten!!! 

#happynewyear #happy2016 #oudennieuw #debestewensen

20 reacties op ‘Happy New Year’

 1. Ai, de start van het nieuwe jaar ziet er helemaal niet goed uit voor jou, je bent alweer ziek arme schat… Ik hoop uit de grond van mijn hart dat je ook dit weer snel overwinnen zal en tegen 4 januari weer top zal zijn. Ook in de de rest van het jaar, moge het beter worden dan het vorige!

  Ik wens je een jaar
  als een alfabet
  met alle letters van A tot Z
  van Arbeid, Blijheid, Creativiteit
  tot Zegen, Zon en Zaligheid

  … en vooral: Gezondheid!

  Geliked door 1 persoon

 2. Jezus, je hebt hem wel zitten he? Nou ja, heb met jou nog even wat anders intiems gedeeld zo vlak voor het nieuwe jaar, ik ben blij dat ik in elk geval een enorme lach heb kunnen produceren niet eens wetend dat… Beterschap lieverd en ook hier:

  Even een standaard tekst omdat iedereen nu met de beste wensen komt, en ja, het is ook gemeend, anders kom ik de volgende woorden niet bij jou brengen 😉

  Ik wens iedereen een fijn NIEUWJAAR toe! Dat alle wensen die jij of jullie ook maar hebben, uit mogen komen of in elk geval, gezaaid zijn of mogen worden. Want ik wens iedereen heel veel liefde, licht, gezondheid, rijkdom, weelde en geluk toe in 2016, maar ook ver daarna! ❤

  Geliked door 1 persoon

 3. Veel beterschap! Ik heb qua gezondheid ook een kwakkeljaar achter de rug… 3 keer nekblokkage (één keer een week ervan thuis, sindsdien heb ik standaard spierontspanners in huis), 1 keer ziek naar huis moeten gaan met ontsteking van de luchtwegen (op doktersvoorschrift een week moeten rusten) en één keer een halve dag naar huis moeten gaan wegens nierbekkenontsteking. Vergeleken met andere jaren… Op een goed, en gezond 2016!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Goede morgen lieve Natasja. Blij te lezen dat het toch iets beter met je gaat en je zelfs naar de ouders en schoonouders kon trekken… dat is alvast een goed teken hé. Hopelijk kreeg je daarna geen terugval want op 4 januari heb je die date!
  Bedankt voor je lieve wensen, maar zelf heb ik er eigenlijk maar eentje:
  We’ll meet again,
  Don’t know where,
  Don’t know when
  But I know we’ll meet again some sunny day (…)
  © Vera Lynn
  Fijn weekend meid, zonder zorgen noch pijn!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s