Lazy Sunday #25

#eenjaar #honderdste

Gisteren is het een jaar geleden dat ik begon met Natasja’s Lifestyle op Facebook, mijn 100e bericht was deze week Failliet! En vandaag mijn 25e Lazy Sunday alweer….

En wat voor Lazy Sunday!! Vandaag een discotopper uit de jaren ’80, zoals ik al eerder schreef, ik ben een jaren ’80 meisje, ik hield van de kleding, het haar, die grote fluoriserende oorbellen in mijn oren, de haarbandjes in mijn haar, lekker getoupeerd, en dan een nep Ray Ban Wayfarer op mijn neus. Nu heb ik al 10 jaar een echte Ray Ban Wayfarer. Het zit heerlijk, blijft goed, en tijdloos, oke, dat vind ik, een ander denkt misschien, komt zij uit de jaren ’80 van de vorige eeuw gekropen of zo. Nou ja ze denken maar.

Terug naar de muziek. In de jaren ’80 ging je naar de disco, en Alexander O’ Neal was de discostamper van die tijd, toch? Mijn Broer draaide deze altijd op zijn kamer. Ik zijn bijna 4 jaar jongere zus, vond de plaat (maxi singel) geweldig. En als mijn broer er niet was, dan pakte ik stiekem uit zijn kamer deze plaat. de 12″inch he? O wat kon ik van deze plaat genieten. En oh wat had ik daar graag in die disco op deze plaat staan dansen. Maar mijn moeder is nog al een zorgelijk type, en vond mij heel lang te jong om uit te gaan. Oké, ik ben een paar keer met Suzan (Morgaine) en nog wat vriendinnen, naar een disco in Naarden geweest, maar dan werden we gebracht om 21:00 uur en werden we om 00:00 uur weer teruggebracht. Net als alles weer begon. Vaak ben ik er niet geweest. En meestal hadden de meiden leuke dingen meegemaakt, als ik er niet bij was. Toen ik 18 jaar was, ging ik ook weleens uit, maar ook niet vaak… Uiteindelijk heb ik het op mijn 26e jaar goed gemaakt, net vrijgezel en flink uit mijn dak gegaan..een leuke, spannende en gezellige tijd.

Geniet van Saturday Love van Charelle en Alexander O’ Neal!

#jaren80 #discotheek #naarden#Nardinc #Charelle #Alexanderoneal #muziek #jong #genieten

Advertentie

16 gedachten over “Lazy Sunday #25

 1. Goede zondag morgen lieve Natasja, het begin van een Lazy Sunday die beslist ook weer naar mijn smaak is!
  Eerst even dit: toen ik de link in jouw reactie bij mij opende, kreeg is dit te zien:
  Je verbinding is niet privé
  Aanvallers proberen mogelijk je gegevens van http://www.natasjaslifestyle.wordpress.com te stelen (bijvoorbeeld wachtwoorden, berichten of creditcarddetails). NET::ERR_CERT_COMMON_NAME_INVALID.
  Raar hé? Na wat omwegen kwam ik hier toch gelukkig weer terecht.
  Bedankt voor je lieve wensen meid en ga er weer voor hé vandaag!

  Geliked door 1 persoon

   1. Goede morgen lieve Natasja. Vandaag geen foutmelding bij het openen van je blog, en hopelijk herhaalde het zich ook niet op het mijne. Misschien was het een poging van een hacker? Hoe dan ook het is precies voorbij en daar ben ik blij om!
    OT: je zoons hebben precies hetzelfde gevoel als mijn Lefla bij het zien van die tankjes, goed dat zij het beseffen : oorlogen zijn gruwelijk en stoppen helaas maar niet…

    Geliked door 1 persoon

 2. hahahahahaha oh ja de Nardinc tijd, toch jammer dat je niet elke week erbij was inderdaad, was zo gezellig, en klein ook, en ik bedoel, we werden gehaald…. wat een luxe was dat bij toerbeurt, ene week mijn moeder, andere week… bla… lekker nummer die ik eigenlijk alweer vergeten was.

  X

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik moet het nummer even direct via YouTube afspelen want hier doet ie het niet. De Ray Ban Wayfarer is en blijft een super coole zonnebril. Ik ben in ’83 geboren maar ik vind het super leuk om hier die jaren ’80 af te spelen.

  Congrats je blogt een jaar! Keep up the good work!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s