Lazy Sunday #28 en De Pannenkoekchallenge#2

Op Facebook deed ik een muziektest en daar kwam THE Beatles uit met Hey Jude. Morgaine reageerde meteen dat dit wel een nummer was voor mijn volgende Lazy Sunday, waarop ik reageerde met Nah… Maar vandaag dacht ik waarom niet, dit liedje is goed te combineren met de Pannenkoekchallenge, namelijk in 1998 ging ik samen met mijn moeder naar Isla Margarita. Ik was een paar maanden vrijgezel en ik wilde op vakantie. Ik vroeg mijn vader te boeken. Hij was thuis en ik aan t werk en hij kon mooi de last minute in de gaten houden. Geld speelde geen rol. Ik zou samen met mijn moeder gaan. Hij boekte voor mij en mijn moeder een All Inclusive in Isla Margarita. Ik vond het cool, was er zelf nooit opgekomen. Mijn moeder moest wel een tiental keren slikken. 8-10 uur vliegen was niet iets waar ze naar uitkeek. 

 

muziek, samba, dansen wat een feest
 
Wat hebben wij een geweldige vakantie gehad met zijn tweeën en al snel hadden we een leuke groep mensen om ons heen. We hebben zo gelachen. Ik deed elke avond aan karaoke (de artiest in mij😜) samen met mijn vakantievriendinnetje Alexandra. Op de laatste avond karaokten we voor ons andere vakantievriendinnetje Judith dit nummer. We hebben het toen op video opgenomen, en ik ging helemaal los met jude judedejudejudejude… Ik zie Alexandra nog verschrikt naar me kijken om daarna gezellig mee te doen. 

Wij zaten in een resort en konden eten en drinken wat we wilden, dit in schril contrast met de verkopers van sieraden, sjaaltjes je kent ze wel. De mannen maakten voor ons enkelbandjes en kettinkjes in ruil voor een hamburger, wat wij dan haalden. 

Het verschil tussen rijk en arm was al duidelijk toen we met de bus naar het resort werden gebracht. Schamele huisjes tussen immense Vilas, arm en rijk naast elkaar. Wij zijn het resort niet afgeweest, ik had behoefte aan rust, maar echt veilig was het ook niet buiten het resort… 

 

Hier zong ik dont cry for me argentina van Madonna, Vals!!! nog nooit iemand zo vals horen zingen
 
Maar we hebben gelachen, gezond, gezwommen en heerlijk gegeten, en hoe leuk om dit samen met mijn moeder te doen… 

Deze combi Lazy Sunday is dus nu voor Hey Jude… En bedenk een blonde twintiger die uit haar dak ging!! Geniet!!

Advertentie

22 gedachten over “Lazy Sunday #28 en De Pannenkoekchallenge#2

 1. Haha wat ontzettend leuk om te zien zeg! Zo erg dat jij van karaoke houdt, zo erg houd ik er niet van 😛 Heb je dat filmpje waar je aan het zingen bent niet nog ergens? Leuk ook dat je je dit soort dingen allemaal nog zo goed herinnert. Denk dat ik binnenkort ook de paar fotoboeken van vroeger die ik hier heb maar eens induik om een pannenkoekenchallenge-terugblik te schrijven!

  Geliked door 2 people

 2. Schitterend nummer van The Beatles. Doe me denken aan mijn prille jeugdjaren :). Komisch clipje ook. Kun je jezelf voorstellen dat die mannen in hun tijd een ruig imago hadden? En dan nog vooral omwille van hun ‘lang haar’.
  Gek dat je vader niet mee geweest is op reis. Ik zou mijn vrouw niet kunnen missen, ben ik zeker van. En zo’n knappe blonde dochter moet toch beschermd worden, toch?

  Geliked door 1 persoon

  1. Nooit zo bij stilgestaan dat mijn vader niet meeging. Maar ze hadden toen ook nog mijn broer weer thuis wonen en die twee hebben zich ook heerlijk vermaakt. Ik vond het trouwens geweldig samen met mijn moeder !

   Like

 3. Hey Jude kan nooit stuk en volgens mij, want nog geen karaoke gedaan, een ideaal meezingnummer. Ik kan me voorstellen dat zo’n vakantie met je moeder fijn geweest moet zijn. Wij hebben met onze kinderen hetzelfde gedaan toen ze 18 werden: mrs. Brubeck met onze dochter, ik met de jongens. Beetje geconcentreerde aandachtstijd. 🙂

  Geliked door 1 persoon

 4. Wow lieve Natasja, je hebt naast je schoonheid, precies ook nog een mooie stem! Wat een originele manier om je Lazy Sunday te illustreren met dit mooi verhaal, dito foto’s en dan ook nog een heerlijk stukje nostalgische muziek. Bovendien is het leuk om weten dat jij zo’n fijne vakantie met je moeder had!

  Geliked door 1 persoon

 5. Te gek dat je gewoon samen met je moeder op vakantie bent geweest en eigenlijk zo opeens. Lijkt mij heerlijk. Lekker ding op de foto hoor 😉
  Ik heb nog nooit karaoke gezongen en wil dit zeker wel een keer doen ook al zal dit heel vals zijn.

  Geliked door 1 persoon

 6. Whahahahaha ik wist dat de song ging passen, maar waarom wist ik niet, mooi opgelost zo, twee vliegen in 1 klap en een prachtig verhaal met foto’s en een muziekstuk wat je dus ook met karaoke hebt gedaan, ja ik hoor je al vals zingen, net zo vals als ik dat kan 😛

  x

  Geliked door 1 persoon

   1. Dat laatste kan zeker, bij Apollo bijv. maar Joost kan vast en zeker uitzoeken waar het nog meer kan 😉 Dat wil ik ook nog gaan doen ooit, zoals dus het Jan Rietman optreden, hahahaha

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s