Vloggen in de keuken

 

Oké mijn film en montagekwaliteiten zijn niet goed! Maar deze trotse moeder wil dit filmpje graag met jullie delen.

Mijn oudste zoon kwam vorige week woensdag  thuis met het verhaal dat hij op school appelflapen gemaakt heeft, en dat wilde hij nu ook voor ons maken. Ik kreeg een boodschappenlijstje mee:

Bladerdeeg

Appel

Kaneel

Rozijnen

Suiker

Natuurlijk kon ik de bladerdeeg eerst niet vinden (in het vriesvak jongens).

 

deze moeten nog in de oven

Eerst maakte ik het filmpje in Magisto met muziek erbij. Bij het uploaden naar Youtube ging de muziek weg, vanwege auteursrechten. Toch is het grappig om dit filmpje ook te delen:

http://www.magisto.com/embed/OUQOYkcLFyhuDxxhCzE?l=vem&o=w&c=b
Ik maakte het filmpje waar ik het geheel aan elkaar klets, hahaha met een serieus gezicht😜Het monteren was een ramp, halve hoofden opgeblazen figuren, maar opeens deed ie het redelijk. Nou hier komt ie mijn eerste Vlog, met in de hoofdrol mijn zoon. Ps het klopt dat je zijn hoofd niet goed ziet dat deed ik expres… En de appelflappen waren heerlijk!! Trots op mijn zoon!!

Advertenties

29 thoughts on “Vloggen in de keuken

 1. Wat een leuk filmpje van je zoon! Het eindresultaat mag er wezen hoor! Kom je er eentje virtueel brengen bij mij? Ik ben een echte snoepkont haha. Complimenten voor je eerste vlog!

  Liked by 1 persoon

 2. Wat onwijs leuk zeg! Knappe zoon heb je die dat zomaar even doet 😀 Ik heb ze ook nooit zelf gemaakt, maar vind ze wel heerlijk. Ook leuk gemonteerd alles trouwens. Nu heb ik alleen wel trek in appelflappen haha

  Liked by 1 persoon

   1. Nu wel, Nas. Nu kan ik stem én gezicht op je plakken. Valt prima mee!! A’dams accent? Valt best mee, ik ken het verschil niet tussen het dialect van Haarlem en dat van Sluis :). Bij ons in Vlaanderen zijn mensen veel te terughoudend om filmpjes als dit op Joetjoep te zetten. Zouden we echt moeten doen, lijkt me heel leuk!

    Liked by 1 persoon

 3. Ah keileuk dit! Je mag zeer zeker trots zijn op je zoon. Wat leuk dat hij dit gewoon doet zowel voor de camera staan als appelflappen bakken. Ik hoop dat mijn zoon dit later als hij groot is net zo gaat doen. Super leuk! Ik wil meer filmpjes zien 😉

  Liked by 1 persoon

 4. Kijk en ineens ben jij al verder dan ik, je eerste VLOG!!!!!! Gefeliciteerd, en wat ontzettend leuk! En die appelflappen maken, dat is zo makkelijk, maar dat jij de bladerdeeg al niet kon vinden, lol… je kunt ook heel makkelijk zelf kaas of zoute stengels maken met bladerdeeg.

  Een tip, het ei is ook lijm, het ei al loskloppen en het bladerdeeg bij vouwen al even een randje in smeren, dan heb je niet veel kracht nodig, zo heb ik het geleerd namelijk, staat ook in de kookboeken trouwens, de goede dan 😉 Dus smeren randje met ei, plakken, vork, prikken en dan de rest besmeren met ei 😀

  De rietsuiker, ja dat dacht ik dus ook Natas, dat dit gezonder is dan onze suiker, dat blijkt niet zo te zijn, hahahahaha Keuringsdienst van Waarde heeft dit al een hele tijd terug onderzocht, mijn moeder en ik hebben het zitten kijken omdat wij dus hetzelfde dachten, of ik dus dat zei, het is gezonder, zij zei al van niet, maar zeker weten wisten we het niet, wel is het anders van smaak natuurlijk…. 😉 Dat is dan ook het enige verschil tussen onze suiker en rietsuiker.

  http://keuringsdienstvanwaarde.kro.nl/seizoenen/2012/30-84735-13-12-2012

  X

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s