De Bekentenissen van Olijf #1

Ik heb zoveel leuke reacties gehad vorige week dat ik dacht: he ik breek weer even in!

Vrouwtje ligt lekker boven op het dakterras in de zon, dat is wat ze nodig had, zei ze net.

Vrouwtje is een beetje boos, ze moest gister naar het gemeentehuis om haar paspoort te verlengen, en natuurlijk moest daar ook een pasfoto voor gemaakt worden. Ze had zichzelf licht opgemaakt zag ik en ze had haar haar mooi gestyled, speciaal voor de foto. Ik dacht nog waarom zoveel moeite, als je toch je haar achter je oren moet doen, maar ik zei maar wijselijk niets.

En waar ik al bang voor was gebeurde, ik hoorde de deur open gaan en woeste voetstappen! “Belachelijk, hoorde ik haar zeggen, ik zag er zo leuk uit, en als je die foto ziet, het is verschrikkelijk! Het lijkt wel een profiel foto van opsporingsverzocht! Dat ene oog hangt, die lelijke lijnen bij mijn neus en mond, jeetje wat een kop! OkΓ© ik app het je wel”

Natuurlijk was ik nieuwsgierig geworden naar de foto en dus liep ik over het bureau om de foto te bekijken. Omg dacht ik daar staat ze nou niet echt florissant op. Maar ja dat zal ik haar niet vertellen natuurlijk dat weet ze zelf al wel.

Ondertussen hoorde ik haar doorratelen aan de telefoon: “als die douanebeambte die kop van mij zien dan doen ze het spontaan in hun broek van angst” Ik hoorde de vrouw aan de andere kant vreselijk lachen.

Het vrouwtje moest opeens ook lachen toen ze zei: “Van het uiterlijk moeten ik het dan niet hebben, maar als ik mijn paspoort laat zien en er een goede mop bij vertel misschien dat de douanebeambten dan ook kunnen lachen”

 

de eerste foto komt op haar pasfoto en de tweede foto heeft ze vlak daarna thuis gemaakt
 
Nu weet ik niet of ze blij is dat ik ze postπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ boeiend!!!

 

25 reacties op β€˜De Bekentenissen van Olijf #1’

 1. Och ja, waarom doe je dat dan ook, ik heb de laatste keer, vorig jaar? 2 jaar terug? Pfffffffff juist mijn haar zo gestyled dat het al achterover zat, als ik er dan nog een beetje de hand in kan houden, maar inderaad, mijn blik, als die konden doden, plus het is toch niet relevant, denk ik dan, alsof ze bij de douane gaan vragen, hey, stop eens met lachen, doe je haar eens naar achteren.. right?

  Zo ook, kort haar, dan ineens lang haar, half lang en ga zo maar door, zo eentje ben ik er dan weer, hahahaha

  X

  Geliked door 1 persoon

 2. Ongelooflijk… dit is één van minst geslaagde pasfoto’s die ik ooit zag, hoewel ik er zelf ook wel ervaring mee heb hihi. Gelukkig heeft die slechts de grote van een postzegel op je pas zodat het niet al te veel opvalt…
  EΓ©n ding nog: foei hoor Olijf, inbreken mag niet, ook niet in een blog. Maar hΓ© het is je vergeven, je bezorgde me mijn eerste lach van de dag!
  Fijn weekend hΓ©…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s