Lazy Sunday #40

Ja welk nummer zal ik hier vandaag neerzetten, ik weet het even niet.

Gister was een redelijk mooie dag en terrassen dag in Almere… En jaaaa dan zijn mijn vriend en ondergetekende van de partij. Voor €3,50 kon je een muntje kopen en met dat muntje kon je bij een tentje voor een restaurant een hapje halen… Zo aten we een hapje bij de Griek, bij proeflokaal bregje gamba aan een stokje en heerlijke saté , sushi bij Kimono en een halve hotdog bij Hudson. Voor ons stond een vrouw in de rij die zeurde om de halve broodjes en worstjes ze vond het nogal duur dan. Ik dacht, waarom sta je dan zo lang in de rij??? En als je lief voor het worstje bent wie weet word ie wel… Anyway het was heerlijk en gezellig. Lekker buiten genieten van een hapje en een drankje en van elkaar.

Vanavond gaan we lekker weer uiteten, ik hou er zo van! En daarna nog even mijn ouders bezoeken.

Ondertussen zit ik te broeden op een lekker nummer voor vandaag en het word weer eens Nederlandstalig… De tweede van de Lazy Sunday…Ik was te jong om ze toen super leuk te vinden, maar na hun comeback en eigenlijk daarvoor al begon ik de muziek lekker te vinden, ben twee keer naar een concert van hun geweest en van de week draaide mijn lief de DVD van Symphonica in Rosso… Nee geen Nick en Simon maar: Doe Maar… En nu ga ik op YouTube een leuk nummer zoeken…. Fijne Lazy Sunday😘

23 gedachten over “Lazy Sunday #40

  1. Haha…32 jaar, zo lang kennen B en ik elkaar!
    Wij genieten ook altijd van terrasjesweer, gaan graag naar ons favoriete Breda om heerlijk bij te babbelen en mensen te kijken!
    Fijne zondag xx

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik vind Doe Maar nog steeds zo leuk. Heerlijk hoor om lekker op het terras te zitten, ik zat maar lag vooral op een kleedje in het park vandaag. Eet smakelijk of ik hoop dat het eten heeft gesmaakt vandaag.

    Geliked door 1 persoon

  3. Had ik bijna je luie zondag gemist… blij dat die er nog staat zodat ik van je log en je muziek kan genieten!
    Ik ben er dus terug lieve Natasja, en kan weer met veel plezier bij je langs komen…

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie