Lazy Sunday #41

Wat een heerlijk weer gister!!! Ik hou van de zon, dus ik kwam wel aan mijn trekken gisteren.

Afgelopen week waren we een midweek in Duitsland, het was heerlijk, het enige nadeel was dat ik enorm last van mijn rug had. Waar het nou weer fout gegaan is weet ik niet, maar draaien in bed en er uitstappen dat ging allemaal niet zo lekker. Tot de laatste dag toen merkte ik dat mijn rug weer een beetje soepeler was. Veel geoefend, en bewegen dat werkt kennelijk toch het beste.

Natuurlijk waren we 4 mei 2 minuten stil, ik zie de gezichten van mijn zoons wel hoor, ze proberen dan niet te lachen, en ik probeer dan maar niet zo op hun te letten.

Vorige week zondag kwam ik mezelf tegen op de televisie, ja echt waar. Ik keek naar de zender 192 tv en daar kwam dat liedje weer van Jon Anderson Hold on to Love, en daar zag ik mezelf op breedbeeld heel erg duidelijk, ik riep mijn zoons, gelukkig kwam mijn jongste nog even kijken, mijn oudste had gewoon geen interesse.

Vrijdag op de terugweg van Duitsland naar huis, zijn we langs oorlog en verzetsmuseum Overloon geweest. Het was enorm indrukwekkend. De verhalen die ik las, ik kreeg er tranen van in mijn ogen. Vreemd dat het nu zo binnen komt bij mij, vroeger had ik daar totaal geen last van.


In het museum zag ik dat ik een berichtje van mijn buurvrouw had op Facebook. Natuurlijk ben ik gelijk gaan kijken, en wat bleek? Ik had een taart gewonnen van een bakker in Almere. Ik moest wel voor 16:00 bellen, en dat heb ik ook gedaan. Gister kon ik een heerlijke minion taart ophalen. 


Het was een deel en win actie, en meestal doe ik er niet aan mee, maar nu dus wel, en met resultaat. Natuurlijk ben ik mijn buurvrouw dankbaar dat ze mij tagde, anders had ik nooit voor 16:00 uur kunnen bellen. Ik heb haar beloond met twee flinke taartpunten. Op de site van de bakkerij staat een foto van mij en een medewerkster, zo grappig.


Toen we bij het oorlog en verzetsmuseum vertrokken, luisterde we in de auto Veronica. Je kon daar een verzoekplaatje aanvragen. We waren 20 kilometer van huis toen ik de ingeving had om Veronica eens een smsje te sturen. Ik wilde wel Dreadlock Holliday horen, voor mijn 3 mannen. 5 minuten voordat we thuis waren hoorden we het nummer, zonder aankondiging. Ik kneep m, en dacht hoop maar dat de dj voordat we thuis zijn de plaat afkondigt, dan is de verassing des te groter natuurlijk. En werkelijk 200 meter voor ons huis kondigde hij de plaat af met: Deze plaat is aangevraagd door Natasja voor haar 3 mannen Joost, Floris en Michiel. Ik keek naar achter en zag Floris al met grote ogen kijken, ik keek op zij en zei tegen Joost: heb je het niet gehoord? Huh wat?? Dat plaatje? zei Joost.Die had ik voor jullie aangevraagd zei ik. Ja zei Floris, ik hoorde het en dacht huh dat is toevallig. Mannen…

Gister won ik ook nog de ijsprijs en ik dacht gelijk nou ik koop nu ook maar een staatslot ben nu toch in een winning mood!

Have a Lazy Sunday!

 

 

 

 

15 reacties op โ€˜Lazy Sunday #41โ€™

 1. Hahahaha, wat super gaaf, ja ik zag die taart ineens voorbij komen, heerlijk dat jullie het heerlijk hebben gehad, en van je zoon op 4 mei.. ik moest even grinniken en je zegt het zelf al… op die leeftijd, kon het ons toch ook niets schelen? Ik merk voor mijzelf, dat dit pas de laatste 10 jaar echt erin gaat hakken. Natuurlijk snapte ik het daarvoor ook al, maar dat ik nu echt met tranen in mijn ogen kan zitten, brok in mijn keel… gewoon kan janken om de beelden en de verhalen die ik zie en hoor… Dat komt bij jouw zonen ook nog wel… later…

  Ik wens jou een hele fijne moederdag toe voor vandaag, hen kennende wordt jij vast en zeker in de watten gelegd en ga jij jouw moeder ook heerlijk verrassen denk ik ๐Ÿ˜‰

  X

  Geliked door 1 persoon

 2. Goh lieve Natasja, naast die verschrikkelijk rugpijn overkwamen je toch nog enkele leuke dingen zoals het winnen van een taart en ijs. Zeker weten dat het nu hรฉt moment is om een staatslot te kopen hihi.
  Leuk dat jullie ook een paar dagen in Duitsland zaten, met dit mooie weer was het genieten hรฉ.
  Verzorg je goed hoor, en misschien is veel bewegen inderdaad de oplossing voor je probleem….

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat mooi allemaal. De taart en het nummer op de radio. Tsja mannen ๐Ÿ˜‰
  Hoop dat het inmiddels/snel beter gaat met je rug.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ha grappig je bent goed in de prijzen gevallen deze week ๐Ÿ˜€ Echt mooie taart ook nog! Ik was in New York in het Joods Museum geweest en alles wat ik daar zag bezorgde mij ook weer een brok in mij keel. Afgelopen 4 en 5 mei heb ik niet zo meegekregen eigenlijk… ik heb er wel aan gedacht.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s