Lazy Sunday #47

Sommige films blijven je hele leven bij..

Toen ik voor het eerst the champ zag (en voor het laatst) heb ik zo gehuild, dat ik de volgende dag wakker werd met een gevoel alsof er iemand dood was.

Mijn broer houdt naast muziek luisteren ook van films kijken.

Toen ik jaren geleden bij hem op bezoek kwam zat hij the Green Mile te kijken, speciaal voor mij begon hij weer bij het begin.

Afschuwelijk… Wat een verhaal en wat moest ik vreselijk huilen. Die film moest ik ook hebben, en dus kocht ik deze op DVD.

Ik keek m met mijn vriend en met vrienden en och wat was ik weer van streek zeg. 

“Iam tired boss, Iam death tired”

Wat een acteur , wat een steengoede cast. Sinds die twee of drie keer dat ik m eind jaren 90 begin 2000 gekeken heb, ligt de DVD in de kast, ik heb de moed niet om deze film weer te kijken, misschien komt dat wel weer … Ooit…

Als jullie willen weten waar de film over gaat Google dan the Green Mile.

De hoofdrolspeler is inmiddels in het echt ook overleden.

Maar deze scène… Deze scene breekt nog steeds mij hart:

En dan het volledige liedje:

17 gedachten over “Lazy Sunday #47

 1. Jopie, de wekelijkse luie zondag staat er weer en wat voor eentje maakte je weer voor ons! Ik kan het best geloven dat jij hier mee zat te grienen, bovendien maakt het feit dat de acteur ondertussen ook al overleden is het nog aandoenlijker!

  Geliked door 1 persoon

 2. Goede morgen lieve Natasja. Hopelijk had jij een heerlijke luie zondag zodat je batterijtjes goed opgeladen zijn om de nieuwe week perfect te beginnen.
  Bedankt voor je goed doordachte reactie op de Zondag: bij-tank-dag, je sloeg de nagel op zijn kop en ik geef je over de gehele lijn volkomen gelijk!

  Geliked door 1 persoon

 3. Dit is zeer zeker een hele mooie film. Een klassieker waar ik juist eens in de zoveel tijd echt voor ga zitten. Het is door deze film dat de dood van deze acteur mij raakte.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ja, prachgige film the green Mile heb hem al ontelbare keren gezien, ooit had ik hem ook op dvd, samen met Eliza zelfs, en nog steeds…. prachtig, die muis ook en vooral op het einde…. als de waarheid boven tafel komt….

  X

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s