Waar is G-Spot?

Jaren geleden kon je over al G spot vinden, maar opeens is het verdwenen. Mijn broer was er altijd gek op, de G-spot, maar nu is het nergens meer te vinden. Voor mij een reden om eens uit te zoeken waar G spot gebleven is. Nou en dat heb ik geweten.

g spot waar zit dat
Bij het googlen op G-spot kwam ik er achter dat G spot wordt gezien als de moeder aller plekken wat orgasmes betreft. Oh maar dat bedoelde ik  niet! Naar deze G-spot was ik niet op zoek! Maar ja als je dan toch bezig bent wil je als vrouw toch wel weten van het hoe of wat, want stel dat je op je 44 jaar, nog heel wat bij kan leren. Nou ja ik ga het hier ook niet verder uit de doeken doen, google G Spot, en kijk of je deze ook al hebt ontdekt.

Nee met G-spot bedoel ik eigenlijk die frisdrank die mijn opa vroeger in zijn koelkast had staan. Zo’n glazen fles, met gele vloeistof en groen rond etiket, vandaar dus de naam G-Spot, uh ik bedoel Green Spot. Zoals gezegd, mijn broer en volgens mij mijn neven vonden het allemaal heerlijk, ik vond het niet te drinken, ik verwachtte een soort fanta/sisi achtige frisdrank, maar in plaats daarvan kreeg ik een fanta/sisi zonder prik, getver. Maar mijn opa had niet anders. En dat vergat ik nog weleens. Dus als we daar waren en hij vroeg of ik wat te drinken wilde, en ik zei ja, dan kreeg ik dus die Greenspot, en aangezien ik zo opgevoed ben dat je een gegeven paard niet in zijn bek mag kijken, zei ik vriendelijk dank u wel, en dronk een paar slokjes uit het glas, blll.

Greenspot kon mij niet echt bekoren.  Greenspot komt oorspronkelijk van de Greenspot Company in Californie, halverwege de jaren zestig raakte de brouwerij Oranjeboom, het huidige Interbrew in Breda in gesprek met de Greenspot Company. Deze brouwer geloofde wel in het prikloge drankje en nam de licentie voor Nederland over om het merk te gaan voeren. In ongeveer 1966 kwamen de eerste flessen Greenspot uit de Sparks limonadefabriek. Greenspot werd een succesvol product en de Amerikanen feliciteerden de Nederlandse brouwer met de recordverkoop van 31.000 kistjes ‘familysize’ flessen in een warme zomerweek.

ken jij nog greenspot
Het groene logo met de geschreven letters verscheen ook op andere producten oa ijsjes, Sinas-en citroendips voor twintig cent, een waterchocoladestick voor een kwartje.”

In de jaren ’70 kreeg het drankje meer en meer concurrentie van vruchtensappen. Veel mensen kozen niet meer voor prik maar voor 100% fruitsap. Een engels dochter bedrijf dacht het ei van Columbus te hebben met een vruchtenlimonade met 55% sinaasappelsap, terwijl Greenspot dat al jaren had.

In 1988 ging de brouwer voor de frisdranken een joint venture aan met Coca Cola Beverages. Niet veel later nam Coca Cola de prikhandel over. Nadat Coca Cola Greenspot overnam, is Greenspot spoorloos verdwenen, waarschijnlijk omdat Coca Cola vindt dat het drankje niet genoeg opleverde. bron: nrc.nl 30.10.2000

Ik hou niet van Greenspot, ben dol op Coca Cola, en nu mogen jullie zelf je conclusie trekken.

Kennen jullie Greenspot? 

 

18 gedachten over “Waar is G-Spot?

 1. Goede morgen Natasja. Nooit van gehoord, maar wat een heerlijk log heb je hier weer neergezet, met de nodige dosis humor ook. Ik kende alleen de befaamde G-spot bij de vrouw die werkelijk het proberen waard is in tegenstelling met dit drankje *wink, big smile*.
  Hopelijk ben jij ondertussen toch wat van de emotie bekomen, het was heel heftig hΓ© allemaal…

  Geliked door 1 persoon

 2. Whahahaha nou als je bezoekersaantal nu niet ineens omhoog gaat? Dan weet ik het ook niet meer, hahahahaha

  Green Spot dus, nee nog nooit van gehoord, nog nooit aangetroffen bij welk familielid dan ook, ik denk dat men voor mijn geboorte al had besloten dat het niet te zuipen was of zo, hahahaha

  En waar had ik het nu over, de frisdrank die ik zo smerig vind? Rivella volgens mij… dat is zo smerig! En dat is er nog steeds, nee doe mij dan maar van de frisdranken de apartere dingen Shandy πŸ˜‰ Ijs en ijskoud πŸ˜€

  Ik drink bijna geen koolzuurhoudende dranken meer, alleen met verjaardag in huis, OF als ik weet dat ik echt visite krijg van ver etc. Of een etentje bla… you catch my drift, en dan als ik op een terras kan zitten, ja Ginger Ale! Dat is mijn ultieme favo drank, en als die in de reclame is, liefst van Schwepps dan haal ik dat ook meteen per 4 flessen minimaal, lol. (en dan nog kan ik er maanden mee doen, 1 fles binnen een week, de rest op voorraad en ik denk erover na wanneer ik er eentje open maak, hahahaha)

  X

  Geliked door 1 persoon

   1. Oh ja, bij mij staat de Scharoline online, jij word ook vermeld, whahahaha gosh, ik moet zo douchen en werken, lag pas om 5 uur op bed, 10 uur eruit met wekker, dus ik moet opletten πŸ˜‰

    Geliked door 1 persoon

 3. Ja ik kan het me goed herinneren, mijn vader maakte deel uit van de eerste lichting geselecteerde chauffeurs bij de oprichting van het bedrijf mijn vader bracht de kratten Green Spot naar de winkels.
  Splinternieuwe vrachtauto’s en alle chauffeurs in een mooi bruin werkkostuum.
  Ik heb er zelfs nog foto’s van alle vrachtauto’s op een rij en de chaufeur er voor.
  Wat ik me meen te herinneren kwamen er problemen vanwege al dan niet mogen gebruiken van kleurstof, Green Spot wilde later oranje kleur vanwege de sinaasappel maar dat mocht niet, maar het is zo lang geleden en of ik dat als kind goed begrepen heb weet ik niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s