De plank volledig misslaan

Overijverig kan ik zijn zo’n week twee weken lang, net als die kat die benzine gedronken heeft, om vervolgens weer als een plum pudding in te storten.

In mijn overijverige weken, ben ik aan het hoepelen, de trap op en af aan het rennen, met gewichtjes in de weer en let ik s ochtends en s middags goed op wat ik eet, niet s avonds want dat is meestal al groenten. Terwijl ik dan bezig ben voel ik de energie in mijn lijf opborrelen heerlijk ik kan het! Daarna ben ik bezig om mijn huis schoon te maken en voor ik het weet sta ik s avonds achter het fornuis een maaltijd te koken.

Nu doe ik bij die oefening ook de plank en trots dat ik ben, kon ik dit al meer dan een minuut volhouden….tot ik plankte waar mijn oudste zoon en manlief bij zat:

Ik hoorde ze eerst wat lachen, “Wat, wat” riep ik met een rood hoofd. “Nou mam, je doet het niet goed, lachte mij zoon, jij doet het zo: hij ging op de grond liggen strekte zijn armen en benen en zijn kont omhoog… zo moet het dus niet.

Ik was verbluft, okรฉ ik ben verbluft, dus met andere woorden heb ik al die maanden verkeerd geplankt? 

Hoe kan ik dit nou weer goed krijgen!

17 reacties op โ€˜De plank volledig misslaanโ€™

 1. Hahaha ๐Ÿ˜› Nouja planken is ook best lastig hoor, daar moet je wel even een handigheid in krijgen om dat helemaal goed te doen. En ook al doe je het niet goed, je doet tenminste iets ๐Ÿ˜€

  Geliked door 1 persoon

 2. Je hebt misschien verkeerd geplankt, maar je hebt in ieder geval veel energie verbruikt. Dus was je goed bezig. Zullen wij samen gaan planken? Dat motiveert haha. Ik heb die challenge gedaan op Facebook. Ik vond het ontzettend leuk om te doen en het verbaasde me dat ik het kon. Maar misschien deed ij het net als jij wel helemaal verkeerd. ๐Ÿ˜‚

  Geliked door 1 persoon

 3. Goede morgen lieve Natasja. Blij voor je dat je weer van die dagen hebt waarin je de hele wereld kan verslaan. Hopelijk worden die periodes langer en langer zodat jij weer volop van het leven kan genieten.
  Dat je er soms eens de plank bij misslaat is helemaal niet erg, laat ze maar lachen, het lukt je toch maar mooi, ook met de kont naar boven hihi.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s