Hallo #2018

 

Na mijn vorige blog-> ben ik zoals geschreven na de oliebollenkraam gegaan, het was nog voor 6 uur, maar er stond al een rij. Ik wachtte max een kwartiertje en toen kon ik bestellen. Natuurlijk bestelde ik weer teveel, ik kan immers niet goed inschatten en ben altijd bang om te weinig te hebben.

Ik voelde me die ochtend al niet zo lekker, mijn hoofd zat vol en ik was wat aan het hoesten, in de middag kreeg ik spontaan in de Albert Heijn een bloedneus, gelukkig was ik net op tijd bij de zakdoekjes, zodat het geen bloederige bende werd. De boodschappen waren binnen. Het was tegen vijven dat ik weer thuis was en ik zette een blik tomatensoep en een blik champignonnesoep op, lekker makkelijk, met een lekker stokbroodje Aioli, ook niet zelf gemaakt. De boog kan niet altijd gespannen staan. Daarna ben ik met de jongens levensweg gaan spelen. Tijdens het spel begon mijn neus weer te bloeden en niet een beetje, het bleef komen. Ik rende naar de wc en de hele wc was binnen de kortste keer rood. Ik pakte zakdoekje na zakdoekje, probeerde mijn neus dicht te houden, het mocht niet baten. Ik zag in mijn ooghoek een minitampon liggen, en haalde de lastige verpakking (met mond en een hand, ja het ging niet anders) er af. Ik stopte het in mijn neus. Ik maakte mijn bloederige neus, mond, wang en kin schoon, (waarom zeg ik niet gewoon gezicht) en ging weer verder, met mijn kinderen, met levensweg. Mijn oudste zoon won, mijn jongste zoon werd tweede en ik was de hekkensluiter.

Daarna heb ik op de bank gelegen, gekeken naar voetbal Inside, oh wat moet ik toch vaak lachen om hun. Ik hou van die humor, kan er niets aan doen. Tussen de breaks door verschoonde ik mijn tampon, in mijn neus, want het was nog niet opgehouden met bloeden, het was niet meer zo heftig maar wel erg gevoelig. Tijdens Youp hield mijn neus het vol met een klein zakdoekje, maar tegen het champagnemoment, begon het weer wat te bloeden. Om 1 uur gingen de kinderen en ik naar bed, ik had voor de veiligheid nog een handdoek om mijn kussen gedaan. Hallo 2018.

Ik sliep slecht, ik hoestte en mijn hoofd deed pijn, maar gelukkig geen bloedneus in de nacht.
Ik was alweer vroeg op, en at in alle vroegte nog een krentenbol, ik had nog zoveel over, en omdat ik mij niet lekker voelde heb ik ook niet veel gegeten. Ik ben niet naar mijn ouders en schoonouders geweest, maar heb op de bank gelegen, met inderdaad weer een bloedneus. Het goede nieuws was dat ziggo per 1 januari Greys Anatomy op ondemand gezet had, en ik dus weer verder kon gaan kijken waar ik gebleven was.

Sinds gisteren ben ik weer opgeknapt en ben ik met mijn jongste zoon gaan shoppen. Heerlijk er even uit.

Helaas geen goed begin voor 2018, maar dat zegt natuurlijk niets over de rest van het jaar. Ik ga er gewoon voor. Met alles wat er bij komt, en natuurlijk zal ik wel weer eens inkakken, maar mij krijgen ze niet klein! 2018 Kom maar op!

15 gedachten over “Hallo #2018

 1. Bloedneuzen zijn zwaar irritant, weet ik nog van de 3 maanden in de chocolade fabriek, 3 maanden maar, maar een jaar lang last van gehad, maar jij, dat was wel heel erg dan :O Ik ben blij dat het weer over is, en wat je zegt, een slechte start, downhill, kan het nu alleen nog maar up hill gaan en beter worden 😉

  Love you!
  X

  Geliked door 1 persoon

 2. Is moeders eigen, zorgen dat er niets te kort is.
  Zo was mijn moeder ook, eerder te veel dan te kort.
  Oeps dat klinkt niet prettig een bloedneus.
  Maar levensweg is een heel leuk spel .
  Voordeel van een vrouw zijn altijd wel een tampon in huis of neus.
  Inderdaad een heftig begin van 2018, sterkte voor de rest van het jaar. Hans

  Like

 3. Is moeders eigen, zorgen dat er niets te kort is.
  Zo was mijn moeder ook, eerder te veel dan te kort.
  Oeps dat klinkt niet prettig een bloedneus.
  Maar levensweg is een heel leuk spel .
  Voordeel van een vrouw zijn altijd wel een tampon in huis of neus.
  Inderdaad een heftig begin van 2018, sterkte voor de rest van het jaar. Hans

  Geliked door 1 persoon

 4. Balen dat je niet lekker was en bloedneuzen, ja ik heb ze ook wel eens, maar nog nooit zo erg gehad als jij beschreef. Wat de oorzaak is weet ik ook niet. Laat het nieuwe jaar maar komen zoals het komt, dat is gewoon het beste! Een goed en gezond 2018 wens ik je! XXX

  Geliked door 1 persoon

 5. Bloedneuzen zijn nooit leuk of welkom.. mijn zwager heeft het zo vaak, dat ze het geprobeerd hebben om dicht te branden. Het heeft hem redelijk geholpen!
  Misschien was je ziek door alle stress en al het gedoe dat december met zich meebrengt. Ik had dit jaar het geluk met mijn maandelijkse feestje en de bijbehorende menstruele migraine, een groot feest haha. Ach, wat je gehad heb is overwonnen zullen we maar zeggen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Goede morgen lieve Natasja en een dijn weekend gewenst.
  Hopelijk oogt het beter dan de voorbije dagen en ben je aan de beterhand. Als je zo’n bloedneus blijft krijgen zou je er toch best eens bij de dokter voor gaan, er is misschien iets mis met je bloed dat het zo overvloedig blijft stromen… Doen hoor, want je bent er beter snel bij moest er iets mis zijn…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s