Lazy Sunday 1. 2018

Hรจ is ie daar weer? Mijn eigen vertrouwde lazy Sunday? Ja… Sommige dingen komen nu eenmaal bij mij op als poepen. Lazy Sunday zal altijd eindigen met muziek wat mijn gemoed van het moment weergeeft.

Ik weet dat ik halverwege ben met Throwback Thursday Back to the nineties, en ik twijfel nog of ik daarmee verder moet gaan. Dus als je wilt weten hoe mijn leven er vanaf 1995 er uit zag, reageer dan in je comment.

Maar goed deze lazy Sunday gaat over mijn ergernissen. Nu zul je denken, Natas? Ergernissen? Dat geloof ik niet, zij die zo mellow door het leven gaat? ๐Ÿ˜‰ Nou ik kan jullie teleur of geruststellen, ik kan mij ergeren en niet zomaar maar vloekend, tierend en soms stampend ergeren.
MIjn grootste ergernissen:

1. Als ik cola bestel en ik krijg Pepsi cola…. Ik wil Coca Cola….with full calories
2. Als mensen naast elkaar blijven fietsen, ik ben altijd degene die voor of achter iemand gaat fietsen.
3. Als ik achter een auto rijd die niet opschiet, die als een slak door de bochten gaat, afslaat of gaat slingeren, aaaaaah, ik eet nog net niet mijn stuur op. Maar eerlijk gezegd, komt het mij zelf ook weleens voor, dat de auto voor een stoplicht afslaat, of dat ik slinger omdat andere dingen belangrijker zijn, en dan denk ik ook echt aan die driftkikker die dan achter mij rijdt. Sorry
4. Eten wat niet lekker bereid is. Ik lust vrijwel alles, als het maar met liefde en smaak bereid is. Maar soms kom je maaltijden tegen dat je denkt, welke slappe hand heeft hier gewapperd blll.
5. Mensen die met het grote geheel meelopen, alsof die de wijsheid in pacht hebben. Ik probeer een helikopterview te hebben, niemand is volmaakt en niemand is helemaal slecht. Dat is ook het enge van de mens. Als je iemand adoreert zul je niet snel de slechte eigenschappen zien, maar als je bijvoorbaat iemand al niet mag of vertrouwd, zul je niet snel de goede eigenschappen zien. Probeer het eens, degene waar je een hekel aan hebt, om zijn of haar goede dingen te zien.
6. Mensen die maar doodblijven praten als ik wat aan het kijken of lezen ben, laat me!
7. Zinloze discussies, met mensen die koste wat het kost gelijk willen hebben, ik ben daar makkelijk in, als je gelijk wilt hebben prima, ik hou mijn mening, maar dat hoeft de jouwe niet te zijn.
8. Mensen kopen met geld, ik wil begrepen worden, zonder veel woorden, geld zegt mij helemaal niets.
9. Mensen die zeggen dat ze eigen inbreng heel belangrijk vinden, totdat de eigen inbreng haaks staat op hun eigen idee, en dat ze soms veel later met jouw inbreng aan de haal gaan.
10. En als laatste mensen die niet tevreden zijn met zichzelf dat op een gemene manier op jouw botvieren, door middel van pesterijen, gemene opmerkingen of zelfs fysiek worden.

Nou dit was mijn ergernissen top 10. MIjn lazy Sunday eindig ik met The Calender song van Boney M.
Wat is jouw grootste ergernis?

 

22 reacties op โ€˜Lazy Sunday 1. 2018โ€™

 1. Mooi nummer 5 ๐Ÿ™‚ Nummer 2 en 3 vind ik ook nogal irritant, maar is hier niet echt van toepassing. Dat is dan ook รฉรฉn van de ergernissen: alle verkeersregels, borden, strepen op de weg, koplampen, richtingaanwijzers, en noem maar op, is hier allemaal voor de sier. En dan ook klagen dat er zoveel doden vallen in het verkeer. Vreselijk irritant.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik moet lachen… omdat ik je ken, en ik je voor mij zie, als jij je opwind over dingen, soms absoluut helemaal gelijk hebt, en soms je druk kunt maken over kleine dingen waar ik je dan zeg, why, let it gooooooooooooooooooooo hahahaha ๐Ÿ˜‰ Maar meestal maak je je terecht druk, waar ik wat laks in geworden ben, de politiek bijv. heb ik mij nooit zo mee bemoeid en jij laat mij zo nu en dan weer eens even nadenken ๐Ÿ˜‰

  Discussies, volgens mij hebben wij die weinig verder, ben ik het niet altijd met je eens, maar luisteren we ook naar elkaar en pikken we op van elkaar, en dat is zo fijn aan ons, raad en advies bij elkaar vragen, en of je het doet, is aan jou of mij, dan is het ook goed. ๐Ÿ˜‰

  X

  Geliked door 1 persoon

   1. Whahaha ja wat dat betreft sluiten onze blogs op elk onze wijze op elkaar aan ๐Ÿ˜‰ Dat maakt het des te leuker, onze history, en dat ik dus nog beter tussen de regels door kan lezen, zoals jij dat bij mij kunt ๐Ÿ˜€

    Geliked door 1 persoon

 3. Goede zondagmorgen lieve Natasja.
  Inderdaad, heel herkenbaar allemaal maar ik denk dat je nog meer ergernissen kan vinden dan die 10 alleen, toch?
  Waarschijnlijk komen die minder frequent voor edoch, als je er voor staat weet je het wel.
  Zelf erger ik me vooral aan politiek en hoe die bedreven wordt. Zo is het steeds weer uitmelken van de kleine man/vrouw iets om tegen te foeteren of de ‘groten der aarde’ die maar niet met elkaar kunnen opschieten, iets waar Trump uitblinkt. Maar boven alles ben ik ontzettend kwaad over de vele oorlogen die overal ter wereld woeden en de vervuiling van Moeder natuur… Ik kan zo nog een tijdje doorgaan hoor!

  Geliked door 1 persoon

 4. Als ik aan mijn ergernissen-lijst begin, ben ik bang dat ik niet meer stop.. maar op รฉรฉn staat zonder enige twijfel; mensen die enigste zeggen in het verkeerde verband. En vaak vertel ik ze dit ook, want ik kan er echt niet tegen!
  Heb gelachen om jouw lijstje, herkenbaar!

  Geliked door 1 persoon

 5. Als ik je ergernissen lees op deze Lazy Sunday, zullen er heel wat zijn die zich zelf er ook wel in erkennen.
  Boney M. met Calendar Song is een mooie voor het begin van het jaar. Hans

  Geliked door 1 persoon

 6. Owh dat is een lijstje die ik makkelijk kan aanvullen. Bijvoorbeeld mensen in het verkeer, geen richting aangeven, geen verlichten. Maar daar laat ik mooi mijn dag niet door verpesten.

  Love As Always
  Di Mario
  OT. Het was voor het eerst openbaar in Harderwijk na zoveel jaar. Er wordt inderdaad elk jaar op diverse plaatsen een lampje aangestoken van Chanoeka. Helemaal in Almere

  Geliked door 1 persoon

 7. Ben niet zo bezig met ergernissen.. natuurlijk zijn die er wel eens, maar ik kan het heel makkelijk afdoen met… niet druk om maken, geen tijd aan besteden, leven en laten leven… Ik heb dat ook nooit gehad eigenlijk.. Is de moeite niet waard lieve Natasja! Relativeren en ieder mens in zijn/haar waarde laten. Dan leef je veel plezieriger! XXX

  Geliked door 1 persoon

 8. Veel is herkenbaar
  Waar ik me bv vanochtend nog aan ergerde en dit gebeurt regelmatig op dezelfde plek. Lange rij om links at te slaan โ€˜โ€™โ€™ om rechts af te slaan heel vlot ( daar geen verkeerslicht links wel vandaar) iemand uit die lange linkse rij schiet plots voor mij naar rechts om dan ineens op de vlotte witte lijn aan het verkeerslicht weer terug naar links te schieten .. zoals ik zei gebeurt zo iets regelmatig en ik vind het dus echt niet kunnen

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s