Lazy Sunday 2 -2018

Vorige week in de eerste lazy Sunday had ik het over mijn 10 grootste ergernissen. En gelijk realiseer ik mij dat het altijd makkelijker is om ergernissen op te noemen dan bijvoorbeeld dingen die je leuk vind of dankbaar voor bent. Daarom deze week een top tien lijstje waar ik dankbaar voor ben, en wat ik leuk vond in 2017, want al voelde ik mij af en toe niet lekker in mijn vel, er waren natuurlijk wel leuke momenten. Zo’n lijstje helpt mij ook weer wat te relativeren, dat niet alles kommer en kwel is. Al denk je dat snel als je niet lekker in je vel zit. Zet je schrap, hier komt de top 10 dankbare en leukste momenten

1. Stip op 1 staat natuurlijk dat ik vorig niemand die mij dierbaar is verloren ben, dat iedereen dit jaar zonder enge ziektes en kleerscheuren is door gekomen.

2. Het concert van Guns And Roses, weet niet eens of ik daar over geblogd heb toen. Werkelijk geweldig. De hele dag had het geregend, en het moment dat we mijn man en ik in het goffertparkstonden, brak de zon door en was het droog. Ook een verassingsmoment was dat Angus van AC/DC een riedeltje ging spelen.
3. Mijn etentjes met mijn oud collega en vriendin Janet, bij elkaar je ei kwijt kunnen en lachen.
4. Etentjes en verjaardag van mijn allerliefste ex Collega Bianca.
5. Mijn ontbijtjes en thee momenten met mijn vriendin Sandra, die mij kennis liet maken met Grey’s Anatomy’s, bedankt San, met mijn nieuwe verslaving
6. Grey’s Anatomy’s on demand kijken, werkelijk soms is het net of ze de afdeling speciaal voor mij hebben gemaakt, de dingen waar we tegen aanlopen, het relativeren er van, dat kan geen toeval zijn.
7. Mijn verjaardag, ik had mezelf voorgenomen om te genieten die dag, en niet als een gestresste kip de dag door te komen, maar gewoon in het moment staan, en dankbaar zijn voor het feit dat ik mijn 46e verjaardag heb mogen vieren.
8. Dankbaar dat mijn jongste zoon voor het derde achtereenvolgende jaar de best juf van zijn school heeft, en dat zij hem net als al haar kinderen (zo noemt ze ze) op waarde schat, ik dank Ineke op mijn blote knieën.
9. Mijn kapster, Natasha, whats in the name, die mijn haar altijd mooi maakt en verft.
10. En dankbaar omdat ik weer kan bloggen, dat daar weer het plezier in vind.

En jij waarvoor ben jij dankbaar?

Ik eindig deze lazy Sunday zoals gewoonlijk met een liedje. Dit keer is het Celine Dion en Thank You,

 

Advertenties

10 thoughts on “Lazy Sunday 2 -2018

 1. Goede zondagmorgen lieve Natatsja.
  Een schitterend lijstje van de leuke dingen waar je dit jaar van mocht genieten, een verademing is dit tussen al die negatieve berichten waarmee men je de laatste tijd om de oren smijt.
  Zelf ben ik vooral blij dat je weer de energie en fut had om terug te gaan bloggen. Tijdens je pauze heb ik je schrijfsels hard gemist… maar nu mogen we weer volop genieten van je fijn stekje, bedankt!

  Liked by 1 persoon

 2. Er zijn zoveel dingen waar ik elke dag dankbaar voor ben. Zo ben ik nog elke dag dankbaar dat ik een mooi, lief gezin heb en beschouw ik dit steeds niet als normaal. Ookal hebben wij vorige jaar enkele dierbaren verloren, maar juist door op een Joodse manier van verwerken is de pijn veel minder. We zijn kampioen geworden… na veel te veel jaren van niet. Owh wat was dat een feest. En en… Ik kan je hele log wel door knallen. Ik heb meer dingen van dankbaarheid ipv ergernissen.

  Love As Always
  Di mario

  Liked by 1 persoon

 3. Ik ben heel dankbaar dat ik nog zelf voor mijn man kan zorgen én met de steun die onze dochter ons daarbij biedt.
  Maar het zijn vaak de kleine dingen waar we niet dagelijks bij stil staan waar we het meest blij van worden.

  Liked by 2 people

 4. Het is wel zo, mopperen of klagen is makkelijker dan positieve dingen op te sommen.
  Maar je hebt en een mooi top 10 van gemaakt en volgens mij kun je nog wel even doorgaan. Hans

  ot, deze uitvinding is niet van John Deere. Hans

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s