Lazy Sunday 3 – 2018

 

Vorige Lazy Sunday had ik het over de 10 meest belangrijke momenten en dingen waar ik dankbaar voor ben in 2017 maar een ding ben ik echt gewoon vergeten. En dat was met stip het mooiste moment van 2017, en nu met het begin van het tweede voetbalseizoen, met de klassieker Ajax – Feyenoord, wel gek want andersom wordt het geen klassieker genoemd, wil ik toch nog met jullie delen. Namelijk dat Feyenoord na 18 jaar weer landskampioen werd. Het was tot de laatste wedstrijd natuurlijk heel erg spannend. Mijn zoon die enorm fan is van Feyenoord zat al weken in de zenuwen, hij had echt gedacht dat het kampioenschap in de een na laatste wedstrijd tegen Excelsior wel beslist zou worden, helaas werd het een drama. Hoewel het misschien toch het mooist was dat ze tot de laatste wedstrijd in de kuip, dan eindelijk beslisten, met een Hattrick van Dirk Kuyt. Mijn zoon ging helemaal uit zijn dak en ik draaide op repeat, You’ll never Walk Alone. Het kampioensfeest de volgende dag volgde ik op t.v. En ik was zo blij voor mijn zoon, die zo gelukkig was dat zijn club het had geflikt.

Ook een mooie ervaring was de reünie van mijn ex collegae, van mijn laatste werkgever. We werden uitgenodigd op zijn Kasteel in België, er was een touringcar geregeld die ons ophaalde en bracht naar België. Werkelijk alles werd uit de kast gehaald, om er een onvergetelijk feest van te maken. Robert ten Brink praatte de avond aan elkaar. Mijn oud werkgever vertelde hoe het allemaal begonnen is, hoe het verder ging en hoe het veranderde in iets wat hij niet voor ogen had. Als klap op de vuurpijl trad Lee Towers op. En mijn Ajax minnende ex Collegae, zongen en klapten mee toen het lied You’ll never walk Alone ingezet werd. Later zei een oud collegae toen we met de bus naar huis gebracht werden dat hij uit principe niet had gezongen.
Maar ik denk dat hij de enige was.

Zo terug kijkend komen er weer steeds meer herinneringen terug over 2017 waarvan ik dacht dat ik het vergeten was. Het schrijven doet mij weer goed, en het voelt als een uitlaatklep om mijn drukke hoofd en gedachtes weer te ordenen en tot bedaren te brengen.

Daarom eindigen we deze lazy Sunday met Lee Towers Natuurlijk

13 reacties op ‘Lazy Sunday 3 – 2018

 1. Goede zondagmorgen Natasja.
  Zo zie je maar door er over te schrijven dat er steeds weer mooie herinneringen van het voorbije jaar in je gedachten komen. Heerlijk hé en het leuke er aan is dat je het ook nog eens met ons deelt!

  Geliked door 1 persoon

 2. De klassieker Ajax – Feyenoord is traditie bij de start van het voetbal seizoen.
  Zal Di Mario deugt doen dat je zoon een enorm fan is van Feyenoord.
  Een gezellige reünie heb je gehad.
  Zal zo Koken met Michiel!! Gaan kijken, hij doet het leuk. Hans

  Geliked door 1 persoon

 3. Klasieker of niet, mij maakt het weinig uit, hahahaha ik krijg het wel steeds nu, jij bent zeker voor Ajax? Uhhhh nou voor geen enkele, ik ben voor Oranje, maar die doen het niet zo goed nu, whahahaha

  Ik ben blij voor jouw zoon en jou ook, dat zeker wel. En ja schrijven helpt echt om je hoofd leeg te maken en ineens weer dingen naar boven te halen dat je denkt, ohhhhhhhhhh jaaaaaaaaaa 😀

  X

  Geliked door 1 persoon

 4. Zelf heb ik echt helemaal niéts met voetbal maar onze kleindochter is getrouwd met een groot Feijenoord fan. Heeft zelfs een tattoo op zijn been. Maar verder is het lieve knul hoor;-)
  Nee ik zou meer voor zo’n feest op een kasteel gaan,, lijkt me geweldig., heb je vast van genoten denk ik.

  Geliked door 1 persoon

  1. O ja het was fantastisch dat feest. En eerlijk heb ik zelf ook niet veel me voetbal, maar wel met mijn zoon en ik leef dan met m mee. Ik hoop dat hij later geen tattoo neemt hoor, maar doet ie dat toch, zal ik evenveel van m houden hoor.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s