Lazy Sunday 4- 2018

Druk druk druk was ik afgelopen week. Vorige week zondag hadden we een etentje met mijn ouders, broer, schoonzus en kinderen. Dit ter ere van mijn moeders verjaardag de 18e januari. Het was lekker en gezellig. Ik maakte met mijn telefoon nog wat foto’s van mijn moeder met al haar kleinkinderen en van mijn vader met mijn broer en mijn vader met mijn zoon.
Ik had mijn telefoon de hele tijd naast me liggen, en toen we weggingen en ik mijn jas aan trok en richting uitgang wilde gaan voelde ik in mijn zak naar mijn telefoon, maar daar was ie niet, ook niet in mijn broek, en binnenzak. Verder had ik geen zakken in mijn kleding, ik liep terug naar de inmiddels opgeruimde tafel en keek of ik daar mijn telefoon zag. Ook niet, onder de tafel, nergens te vinden. Ik liep naar de balie en vroeg of ze tijdens het opruimen een telefoon gevonden hadden, maar niets van dat alles. Mijn broer, mijn vriend, ze belden mijn nummer, maar er was geen Rio of our house te horen. De telefoon werd ook niet opgenomen, na het laatste rondje zoeken, zijn we toch maar richting de auto gegaan, ik had mijn telefoonnummer, vaste lijn natuurlijk, bij het restaurant achtergelaten, voor als ze alsnog mijn telefoon zouden vinden.
Terwijl we zo in de auto richting huis gingen, liep ik in mijn gedachten mijn gangen na, want waar kon mijn telefoon nou zijn. Het zou niet de eerste keer zijn dat ik iets verlies en nooit maar dan ook nooit meer terug vind. En opeens bedacht ik mij dat ik mijn jas over de jas van mijn neefje gehangen had. Wat als ik nou mijn telefoon tijdens het kletsen, gedachteloos in de jaszak van mijn neefje heb gestopt, in plaats van mijn eigen jaszak. Ik vertelde mijn bevinding tegen Joost, en hij vond dit ook een goed optie. We probeerde mijn broers mobiel te bellen, maar hij nam niet op, ik word dan zenuwachtig op dat moment, omdat ik gelijk wil weten of mijn telefoon daar is. Thuis aangekomen, belde ik nogmaals mijn broer, en hij nam op. Ik vroeg m of hij in de jaszak van mijn neefje wilde kijken want misschien zat mijn telefoon daar in. Mijn neefje was nog even wandelen, met mijn schoonzus. 5 minuten later belden we nogmaals mijn nummer, en kregen we mijn broer aan de telefoon. Mijn telefoon was terecht, en inderdaad in de jaszak van zijn oudste zoon. Dit keer is het gelukkig goed gekomen, maar ik ben zo vaak wat kwijt geraakt wat ik nooit meer of pas jaren later terug gevonden heb, mijn top 5

iPhone 4, ik was naar de plusmarkt het was vlgs mij 13 juni, Nederland moest tegen Spanje voetballen, ik had daarvoor nog in de tuin geappt met een vriendin, en daarna heb ik m nooit meer terug gevonden, ik deed aangifte, zette het op marktplaats, ging terug naar de plusmarkt, met als enig resultaat dat ik een keer om een uur of 00:00 ‘savonds door iemand gebeld werd dat ie mijn telefoon gevonden had. Hij wilde m brengen, maar ik zei dat ik m zou halen, hij gaf mij een adres op, en toen ik de volgende dag naar het adres toe ging, deed er een oudere man open, die niets wist van een huisgenoot en al helemaal niet van een telefoon.
Bril, toen ik 18 was en ik begon met autorijden kwam ik erachter dat ik eigenlijk een bril nodig had, dit was geen hoge sterkte, dus ik had m niet altijd op. De laatste keer dat ik m gezien heb was op de neus van mijn broer bij de verjaardag van mijn ex vriend, daarna nooit meer.
Sleutels, ja bossen sleutels zijn bij mij als sneeuw voor de zon verdwenen.
Paspoort, id kaart, bus kaart, opeens waren ze achter elkaar verdwenen. Ik moest alles opnieuw aanschaffen. Jaren later vond ik ze in een doosje op zolder bij mijn ouders.
Mijn verstand, een tijd lang was ik mijn verstand verloren, en uiteindelijk toch weer beetje bij beetje teruggevonden.

Ben jij vaak wat kwijt, en veel kwijt geraakt wat je nooit meer terug vond?

Ik eindig deze lazy Sunday met…Rod Stewart, I don’t Wanna talk about iT. Deze is speciaal voor mijn moeder, ik kan me nog herinneren, dat we nog in Deventer woonden toen ze het singeltje had gekocht en ze deze in de kamer draaide, we stonden, we schuifelden we luisterden.

Advertentie

17 gedachten over “Lazy Sunday 4- 2018

 1. Ik ben mijn telefoon een keer kwijtgeraakt op vakantie in Israel. Bleek uiteindelijk dat hij in de auto lag van familie die ons terug had gebracht na visite. Duurde wel twee dagen voordat ze hem uiteindelijk gevonden hadden. Verder ben ik bijna nooit wat kwijt, maar dat komt ook omdat ik eigenlijk alles op vaste plaatsen leg.

  Love As Always
  Di Mario

  Geliked door 1 persoon

 2. Goede zondagmorgen lieve Natasja. Ai, dat is minder leuk om te beleven, gelukkig is je telefoon nu terecht en kon je de foto’s delen.
  Tja, in je leven kan je veel kwijt spelen en jammer genoeg vind je het meestal niet terug, ik kan daar van meespreken. Zo zijn we eens onze portemonnee met al ons geld kwijt gespeeld en weet je wat? Jaren later toen we onze oude sofa op de belt gooiden, vonden we die terug in de plooien van dat ding hihi.

  Geliked door 1 persoon

 3. Oww gelukkig is ie weer terug! Lijkt me zo een ellende met alle foto’s en contacten. Ik zet tegenwoordig alle foto’s over op de computer. Als een backup maar ook omdat mijn telefoon anders te vol wordt haha

  Geliked door 1 persoon

 4. Je verstand, whahahahaha ja die vooral 😉

  Jee wat ben ik door de jaren heen kwijt geraakt wat nooit meer is terug gekomen, en eentje twijfel ik bij zelfs.

  1. als kind, sleutels een aantal keer.
  2. Mijn gouden kettinkje met de letter S wat toen mode was met diamantjes echte van mijn Indische oma gekregen, hier is twijfel of die meegenomen is door oude buren… want de ketting hing om een oude pop heen die voor sier stond, ik bedoel, hoe kun je dat kwijt raken als je het niet draagt.
  3. ringen als kind, oorbellen, kwam er steevast telkens eentje tekort op den duur, hahaha
  4. horloges, als kind, lagere school is dit he..
  5. Een rozenkrans die iemand voor mij mee genomen had uit Lourdes… daar baal ik nog steeds van, echt ongelooflijk, ik zoek nog steeds weleens, maar kan echt niet…
  6. Uhhhhh de kat? lol.. maar die komt gelukkig weer tevoorschijn als die honger heeft 😉

  Er is vast nog wel meer, als ik op verzend klik dat ik dan denkt, oh ja, en och, ja toen, en oh ja… maar dat verstand, reken die ook maar mee 😛

  X

  Geliked door 1 persoon

  1. Ik ben dus echt een kat kwijtgeraakt hè? Ik had haar bij mijn ex opgehaald en in zo’n rieten mandje gestopt met veel pijn en moeite lees bijten en krabben. Eenmaal in de auto beet ze het mandje kapot wurmde zich er uit en rende terwijl ik over de hogering reed, over de banken stoelen in mijn nek, doodeng eenmaal thuis doe ok de klep open rent ze weg, heb haar nog met een ovenhandschoen gepakt maar ze was zo wild dat ik haar niet meer kon houden en liet haar los. En daar rende ze weg nooit meer weer gezien

   Like

 5. Ben zeker wel eens iets kwijtgeraakt, maar altijd weer teruggekregen.. Zeker in huis, komen de meeste dingen wel weer terecht. En dat is maar goed ook, want zoiets krijg ik nooit meer uit mijn hoofd. Een zus van een vriendin leende ooit mijn 2 Spaanse lesboeken van de Mulo. Nooit meer teruggekregen. Zo’n 25 jaar later sprak ik haar, maar ze zei doodleuk dat ze die boeken nooit geleend had en ze dus ook niet had.. grrrr.. Alleen een heerlijk pincetje ben ik kwijt geraakt en nooit meer teruggevonden. Dan denk je misschien een pincetje.. maar ik heb er daarna zeker een stuk of 5 gekocht, zelfs een van € 12,00, maar niet een is zo fijn als die was.

  Geliked door 1 persoon

 6. Een paar maanden geleden een complete tas kwijt geraakt, dus alles in één, rijbewijs, legitimatie, telefoon, sleutels en noem maar op wat je in een tas meesleept. Ik heb óók wel eens een verloren tas keurig intact terug gekregen maar deze keer niks, noppes, nada! Zó niet leuk! Maar natuurlijk zijn we in huis ook wel eens iets kwijt, Henk z’n auto sleutel hadden we ooit al bij laten maken toen die een half jaar later uit een zomerjasje tevoorschijn kwam.

  Geliked door 1 persoon

 7. Goede morgen Natasja en een fijne week gewenst.
  Hopelijk had jij een heel fijn weekend en zal de week ook heel mooi voor je ogen! De zon is alvast van de partij en dat geeft hoop voor de toekomst, de lente zal misschien niet al te lang meer op zich laten wachten…

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s