Lazy Sunday 2018 -8

Lazy Sunday – 2018 -7

Ja ik geef toe ben niet heel actief, en vorige week heb ik mij er met een Jantje van Leiden afgemaakt, door een oud blog te plaatsen die ik eerder alleen op Facebook plaatste. Het is zaterdagavond bijna 20:00, mijn kat zit naast mij te miauwen, want er is niemand beneden, en ze wil bij iemand op schoot, helaas heeft zij pech omdat daar dus mijn iPad zit.

Vandaag (of gisteren eigenlijk) zijn we naar de Star Wars expositie geweest in Utrecht het was voor t eerst sinds lange tijd dat we met ons viertjes weer iets gingen ondernemen. Normaal vinden de kinderen het heerlijk om na een lange school week te crashen achter die heerlijke PlayStation van ze. Telefoon op beeldstand en dan beeld bellen met hun vrienden. Ook voor mijn oudste was het weer de eerste keer dat ie een dag op pad ging na de operatie van meer dan twee weken geleden.

De tentoonstelling is voor iedere Star Wars liefhebber een must om te zien. Een levensechte Yoda, Chewbacca, Darth Vader, en velen kostuums uit de films waren te zien. Wij zijn daar toch wel twee uur zoet geweest. Je kon er interactieve spellen doen, en aan t einde lieten ze dan zien welk Star Wars personage jij was. Wie ik was? Obi Wan Kenobi.

Daarna zijn we uiteten geweest en nu zit ik met een volle buik te schrijven.

Hebben jullie ook genoten van de olympische spelen? Ik wel. Gezellig ‘s ochtends met een kop koffie en een broodje naar t skiën kijken, tegen de middag kijken naar de Nederlanders hoe zij het op de schaats doen, nou ze hebben het niet slecht gedaan toch? Gelukkig is er qua schaatsen nu wel weer wat meer concurrentie dan de vorige spelen, want daar domineerden Oranje alleen maar. En natuurlijk is dat niet zo heel erg, hoewel wij hier in Nederlanders dan alweer aan het azijn zeuren zijn, dat het geen prestatie is met zo weinig concurrentie als je wint met schaatsen, waar is die trots gebleven, vroeg ik mij toen ook af. Maar gelukkig voor ze, er is meer concurrentie. Maar goed Nederland is als vijfde geëindigd op de medaille spiegel, ik zeg goed gedaan. Het was wel de spelen van het onverwachte, en dat maakte het ook zo leuk, ik heb genoten van die jonge meid Suzanne Schulting, die als eerste Nederlandse ooit, goud won met Shortrack, en dan Kjeld Nuis, ook zo geweldig. Sven standaard op de 5 km, de 10 km is hem gewoon niet gegund, en nog veel meer. Vandaag de afsluiting, en dan over 4 jaar weer.

Vandaag sluit ik af met een liedje van Boudewijn de Groot, Avonden, omdat ik moeder van twee kinderen, deze week af en toe overmand werd door verdriet, van onmacht en frustratie om mijn oudste, maar dat hij desondanks zo nuchter en standvastig in het leven staat, en omdat ik geloof ik geloof ik geloof ik geloof ik geloof, in jou en mij.

9 gedachten over “Lazy Sunday 2018 -8

 1. Goede morgen lieve Natasja.
  Blij dat je weer de fut had om een nieuw Lazy Sunday logje te plaatsen, en wat voor eentje! Je hebt precies een paar mooie, maar ook zware dagen achter de rug, leuk van de Winterspelen genoten, van de film en het eten, minder leuk met alles wat je zoon overkwam die er precies heel wat nuchterder over denk dan jij, wat een stoere jongen is het toch hé. Je mag er gerust heel fier op zijn!
  De uitsmijter mag er ook zijn, die vertolkt jouw gevoelens en die van elke ouder ter wereld!

  Geliked door 1 persoon

 2. Hoezo geen concurrentie, het was de vorige keer toch ook met zoveel sporters. Niet iedereen kan op nummer 1 komen en volgens mij moeten ze er hard voor trainen. De 10 km van Sven bewijst maar weer eens dat je er niet van uit kan gaan dat goud er maar even komt. Er komen dingen voor in het dagelijks leven wat pijn en verdriet doet. Maar er is één ding die je je kinderen mee kan geven. Ik geloof in jou en mij.

  Love As Alwyas
  Di Mario

  Geliked door 1 persoon

 3. Bloggen is géén moeten , als je hoofd vol zit met andere dingen laat je dat gerust even liggen.
  De spelen heb ik niet gevolgd al zie ik natuurlijk wel in de journaals hoe de Nederlands het doen.
  Fijn dat het weer zo goed gaat met je zoon dat jullie er op uit konden.

  Geliked door 1 persoon

 4. Katten houden wel van gezelschap, vooral als het buiten koud is.
  Dan was de Star Wars expositie dubbel plezier, samen iets ondernemen is best gezellig.
  De Olympische spelen heb ik toen ik ziek was mooi kunnen volgen.
  Een van de betere nummers van Boudewijn de Groot, Avond maakt wel wat los. Hans

  Geliked door 1 persoon

 5. De Winterspelen zijn een beetje aan mij voorbij gegaan

  Net als jij met je oudste geloof ik geloof ik met al mijn moederliefde in onze jongste. Hij heeft het niet altijd gemakkelijk en binnenkort komt er een grote niet gemakkelijke stap in zijn onderweg maar ik en hij en ook zijn papa geloven in hem . Samen zijn we sterk

  Lieve groet

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s