Lazy Sunday #9 of zo?

De nummering ben ik inmiddels alweer kwijt, dan nummer ik weer dubbel en dan sla ik er weer een over, is het belangrijk? Ach nee, dit is ook wie ik ben. Gewoon een chaoot.
Het is inmiddels alweer een maand geleden geloof ik dat ik mijn laatste blog ook een lazy Sunday poste, en als zelfs je ex je blog mist dan weet je gewoon dat je daar wat aan moet doen.;-)

Inmiddels ben ik alweer bijna een maand aan het werk, donderdag de eerste maart was ik voor 9:00 uur aanwezig, ze hadden niet op mij gerekend, omdat ze dachten dat ik vrijdag zou komen, een miscommunicatie, maar desalniettemin kwam ik binnen in een warm bad. Het is nog wel wennen, omdat alles anders is dan wat ik de laatste jaren meemaakte bij mijn oude bedrijf. Op mijn allereerste werkdag bombardeerde ik mijzelf als model. Het bedrijf waar ik nu werk doet namelijk in Permanente Make-up, en op mijn eerste werkdag, hadden ze een model te weinig, en dus wierp ik mij op zonder te weten wat het allemaal inhield, als model.

De leerlingen en de modellen werden naar het praktijklokaal gebracht, waar de salonstoelen al klaar stonden. Na een heldere en korte uitleg van Irma Hulscher, mijn baas, ging Irma met de leerlingen elke salonstoel af waar een model zat, om uit te leggen om welk type het ging, en welke pigmenten er bij dit type model zou passen. Ik merkte gelijk de professionaliteit van Irma en de passie voor het vaak. De leerlingen kunnen haar alles vragen en zij geeft op een rustige en duidelijke manier antwoord. En toen ging het gebeuren, het pigmenteren van mijn wenkbrauwen. Eerst werden mijn wenkbrauwen keurig in model gevormd, en daarna begon het echte werk, met als resultaat mooie gevormde wenkbrauwen. Permanente make-up is anders dan een tatoeage, omdat een tatoeage dieper in de huid gebracht wordt, dan permanente make-up, permanente make-up blijft 1-3 jaar mooi, dit ligt aan de huid en leeftijd en leefstijl, na dat termijn vervaagd het en kun je een nabehandeling overwegen. En zo werd ik gelijk ingeleid op mijn nieuwe werk.

Iedere werkdag leer ik weer nieuwe dingen, na bijna een maand gewerkt te hebben, concludeer ik dat het nog steeds een prettige sfeer is en dat eigen inbreng zeker gewaardeerd wordt.

Wil je weten waar ik nu werk? Neem een kijkje op: Hulscher Cosmetics

Het lijkt nu een promotiepraatje, maar ik ben gewoon echt enthousiast.

Natuurlijk eindig ik mijn Lazy Sunday met een muziekje, dit keer doen we The Tempations met: Beauty is only Skin Deep: https://youtu.be/zfmUUqlvek8

 

12 gedachten over “Lazy Sunday #9 of zo?

 1. Goede morgen lieve Natasja en een fijne zondag gewenst.
  Ha, nu begrijp ik je item op FB beter, het had dus met je nieuwe werk te maken waar je al meteen als model gepromoveerd werd.
  Blij voor je dat het werk zo goed meevalt en je daar precies goed kan aarden. Je hebt dus de juiste beslissing genomen toen je daar ging solliciteren.
  Blij ook dat je eindelijk weer en logje plaatste zodat we op de hoogte zijn van je reilen en zeilen!

  Geliked door 1 persoon

  1. Goede morgen Natasja.
   Het is al een tijdje geleden dat jij nog eens iets op je blog plaatste. Je dankt er toch niet aan om er mee te stoppen hé want ik kwam en kom hier altijd zo graag voorbij…

   Like

 2. Belangrijker is dat je er weer bent.
  Was een mooie start van je eerste werkdag, wie weet een nieuwe toekomst als model.
  Zo te lezen heb je het best naar je zin en een mooie werkplek.
  Leuk nummer van de The Temptations, zal deze voor je draaien in de nieuwe show. Hans

  Like

 3. Haaaa… je bent er weer! Je schrijft je moet.. maar je moet niks toch? Lekker doen waar je zin in hebt.
  Na zo’n tijd een andere baan en dus weer aan het werk zal wel wennen zijn ja. Maar je hebt meteen wel mooie wenkbrauwen! Hoop dat je veel plezier zult hebben. Wat doe jij daar in dat bedrijf?

  Like

 4. Ik ben blij dat ik niet de enige chaoot in logland ben, bij mij worden wel eens woorden vergeten, of staan er juist dubbel, foutje hier, foutje daar, ach hoort bij me zeg ik net als jij.
  Wat fijn dat je nieuwe baan helemaal is wat je ervan hoopte en je zelfs een paar extra mooie wenkbrauwen opleverde. Idee voor een volgend logje misschien want net als Trees vraag ik me af wat je dan in het bedrijf doet als er geen modellen nodig zijn.

  Geliked door 1 persoon

 5. Goede morgen lieve Natasja en een fijne week gewenst.
  Blij dat je het blijkbaar naar je zin hebt op je nieuwe werkplek, dat zal je misschien de nodige fut geven om inderdaad weer te gaan bloggen, ook als slorpt de combinatie van een gezin en een baan heel wat energie op!

  Geliked door 1 persoon

 6. Goede morgen lieve Natasja en bedankt voor je trouwe bezoekjes aan mijn blog. Er schiet dus blijkbaar toch wat tijd over om je ronde te doen naast het vele werk wat je dagelijks te verwerken hebt…

  Geliked door 1 persoon

 7. Goede morgen Natasja en opnieuw maar eens een fijne nieuwe week gewenst.
  Ik dacht door het bericht op je FB dat hier een nieuw logje zou staan maar je zal er waarschijnlijk de tijd niet voor gehad hebben door je werk, de zorg van je huis en daar bovenop nog eens een feestelijk weekend. Hopelijk groeit het niet boven je hoofd…

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s