4 jaar geleden

Ik blog amper nog, maar voor jou lieve mooie ster wil ik een uitzondering maken.

Terwijl ik wordpress open zie ik dat er een melding is. Gefeliciteerd, u bent vandaag 4 jaar geleden bij ons aangemeld, dus 4 jaar geleden begon ook ons contact. Via Morgaine aka Suzan, mijn oud klasgenoot, vriendin buurvrouw, kwam ik onder anderen bij jou terecht.

Gerda YD, met je prachtige foto’s, over architectuur, musea, geschiedenis en wat al niet meer, je wist er zoveel van en je bracht het vaak met spot en humor, maar ook vol bezieling.

Ook hebben we privé mailwisselingem gehad, waarin we veel meer over elkaar te weten kwamen, ze blijven altijd tussen ons.

Via FB reageerde ik nog regelmatig , maar weinig via je site, de laatste twee artikelen liet ik links liggen en nu baal ik, had ik maar iets leuks, grappigs of iets liefs geschreven, dan had je het nog meegekregen.

Nu las ik op fb dat je ons verlaten hebt, zomaar plotseling…

Ik kan het niet bevatten, en al heb ik nooit je stem gehoord, je nooit in levende lijve gezien, ik zal je niet vergeten, ook je aanmoedigingen niet om weer te bloggen,”want je keek er zo naar uit” mijn vierde jaar vandaag en afscheid van jou… Je hebt het voor elkaar, ik heb weer een blog… alleen zal jij niet meer reageren.

Rip Lieve lieve Gerda…..

 

7 gedachten over “4 jaar geleden

  1. Ja…. zo gek gewoon… ik las haar al veel langer natuurlijk, maar goed, ik vond haar op web-log al ooit, en heb zitten rekenen, toch al weer 17 jaren zoiets… waar ik er 3 van tussenuit ben geweest, ik mis haar echt nu, nu ik weer terug ben, bij haar te reageren en te weten dat ze geheid terug kwam reageren…

    She shines…. above…

    X

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s