Over mij

Mijn naam is Natasja, ik ben geboren op 10 november 1971 en moeder van twee zoons (2002 en 2006). Mijn grote liefde is mijn gezin, daar leef ik voor.

Ik heb 14 jaar gewerkt bij een grote uitzendorganisatie, waar in februari 2016 een eind aan kwam. Soms voel je gewoon dat je niet meer bij elkaar past. Je vindt elkaar wel leuk, maar je kunt het niet eens zijn met elkaars zienswijze en aanpassingen, en als je teveel water in de wijn gaat doen, wordt het nou eenmaal smakeloos. En dus heb ik toen met pijn in mijn hart besloten om weg te gaan, op zoek naar mijn passies, naar wat ik werkelijk wil. In deze link meer over mijn afscheid.

Ik ben twee keer geopereerd aan mijn rug, en ook dat heeft een grote impact gehad op mijn leven, dat klinkt misschien zwaar maar zo bedoel ik het niet, ik heb echt moeten leren om mijn leven anders in te richten. Toch is het moeilijk om het anders te doen dan vroeger, ik heb ervaren dat het een tijd goed gaat, totdat je denkt het gaat goed, en voor je het weet val je in je oude patroon. Hier kun je het verhaal van begin tot eind lezen, in deze link zitten de links van het hele verhaal.

Ik hou van schrijven over wat mij bezig houd, mijn gezin, muziek, eten, mijn zoektocht naar mijn nieuwe baan, menstruatieproblemen, jeugdherinneringen en hoe hou je je als vrouw staande in deze maatschappij.

Ik wens je veel plezier met het lezen van mijn blog, en ik ben ook altijd heel nieuwsgierig naar jullie reacties, dus schroom niet.

Veel liefs

Natasja

Advertentie

23 gedachten over “Over mij

 1. Beste Natasja,
  Wat goed dat je blogt over een bore-out. Ik geloof namelijk dat hier nog niet veel over bekend is en dat genoeg mensen een bore-out hebben in plaats van een burn-out. Ik wil bore-out meer onder de aandacht brengen. Daarom heb ik een ebook geschreven over dit onderwerp. Ik vroeg me af of je een recensie wilt schrijven over mijn ebook. Zo ja, stuur me dan een mail en dan kunnen we het er verder over hebben.

  Met vriendelijke groet,
  Selma van Noije

  Geliked door 1 persoon

   1. Ja, erg lief! ❤ En het heeft je echt wat gedaan ook, mijn werk, dat merk ik gewoon 😉 En gisteren heb ik mijn collega's jouw waardering over gebracht en ze zeiden in koor, Dank je wel! ❤

    Geliked door 1 persoon

 2. Goede morgen Natasja. Leuk dat je hier eens alles van jezelf in een blog giet. Het meeste over jou kende ik natuurlijk wel, maar er is altijd weer iets nieuws te ontdekken, want jij bent een veelzijdig iemand!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s