Lazy Sunday Afternoon #12

Gisteren las ik in de krant dat Jim Diamond op 64 jarige leeftijd is overleden. Onverwachts zo blijkt. Hij laat een vrouw en twee kinderen na. Jim Diamond, dat gekke kleine ventje met dat rode haar, zo herinner ik hem. Het liedje I Won’t Let You Down kwam in week 52 van 1981 binnen in de top 40. Toen mijn kinderen (uit 2002 en 2006) dit liedje een keer op de radio (ik luister altijd Veronica) hoorde vonden ze het een heel gek liedje, maar het bleef in hun hoofd hangen. Ik liet hen op You Tube de clip zien, en ze vonden het ook een mal mannetje, en toch, toch houden ze van het nummer, en dat is logisch, het is een geweldig nummer, van de eendagsvlieg PHD die na twee albums al werd opgeheven.

Jim Diamond heeft ook een prachtig liedje solo uitgebracht I Should Have Known Better, de titel was al eerder gebruikt door de Beatles. Vandaag dus twee liedjes, In loving Memory of Jim Diamond.

Advertentie

17 gedachten over “Lazy Sunday Afternoon #12

  1. Oh, nu rakel je een al lang vergeten herinnering bij me op, blij toe want ook wij genoten indertijd van die eendagsvlieg! Jim Diamond is dus jammer genoeg schielijk overleden en dat op een toch wel niet al te hoge leeftijd… ik wist het niet.
    Bedankt Natasja voor dit heerlijk streepje muziek waarmee het goed de week te beginnen is, week die hopelijk na een luie zondag, vruchtbaar voor jou zal worden!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s