Lazy Sunday #33

De nummers van vandaag zijn uit een van mijn favoriete series ever, namelijk Ally Mc Beal. Deze serie komt uit 1998, het jaar waar ik na een relatie van 7 jaar weer bij mijn ouders woonde voor 7 maanden. Mijn broer woonde toen ook weer bij mijn ouders, wij waren toen sinds 10 jaar weer compleet. Mijn broer en ik keken samen Ally Mc Beal, en dat was altijd heel gezellig. Toen ik later dat jaar mijn eigen flatje kreeg volgde ik het trouw verder, wat een teleurstelling was het toen Ally naar Net 5 ging en wij dat toen niet in Almere konden ontvangen.

Ik kocht de cd van de serie gezongen door Vonda Sheppard en ik heb de cd grijs gedraaid.

In 2006, ik was zwanger van mijn jongste, kocht ik de serie op DVD, en kon ik eindelijk alle afleveringen kijken. Ik ging door met kijken toen ik net bevallen was, en als ik dan ’s nachts Michiel moest voeden, zette ik de DVD op en kon ik zo een hele aflevering kijken, Michiel dronk niet zo snel 😉.

Twee weken geleden trok ik de box weer uit de kast, na 10 jaar, en ik was gelijk weer verkocht. Ally, tikje neurotisch, onhandig, melancholisch, prettig gestoord, ik herken mijzelf zo in haar. En ik moet ook bijna bij elke aflevering wel huilen, het is een dramady… 

De muziek geeft zoveel sfeer aan deze geweldige serie, en brengt mij terug naar 1998, mijn vrijgezellen jaar.. Just ask the Lonely!!

21 gedachten over “Lazy Sunday #33

 1. Wat leuk dat je zo fan bent! Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit Ally Mc Beal heb gezien… ik was van Friends en The Nanny, echt kan dat nog steeds dromen haha. Heerlijk he die oude series?

  Like

 2. Zelf was ik indertijd ook fan van deze serie en heb er geen enkele aflevering van gemist. Net zoals jij toen je de CD-box had gekocht zodat je er lekker naar kon kijken terwijl je zoontje aan de borst lag. Zo sloeg je twee vliegen in één klap hihi.
  Bedankt om dit nog eens op te rakelen lieve Natasja en maak er een fijne, luie zondag van!

  Geliked door 1 persoon

  1. Ja je kunt maar beter wachten tot alle afleveringen op DVD uitkomen. Zo dacht ik ooit om Dallas te kopen op DVD, stoppen ze bij seizoen 7… ja ik kan ze nog wel kopen zonder nederlandse ondertiteling, maar die moet ik niet…Nee ik koop nu alleen nog maar complete boxen.

   Like

 3. Oh ja… Ally, weleens een aflevering gezien volgens mij, maar kan ook zo zijn totaal niet, het was hot geloof ik, maar nee… niet aan mij besteed denk ik, gezien ik er niks meer van weet zelfs, hahaha

  (het hielp ook niet echt dat ik met totaal andere zaken bezig was in die tijd 😉 )
  X

  Geliked door 1 persoon

   1. ja vanaf het jaar 1994 t/m ergens 2010 ben ik echt geleefd, hahahaha ik ben heel veel vergeten merk ik nu ook, zelfs als ik muziek terug hoor denk ik, oh ja… uhm? of series ook dus… na Ally kwam de Gillmore Girls, dat was mijn serie. 😉

    Geliked door 1 persoon

 4. Ik moet Ally nog steeds een kans geven ik heb geen een aflevering gezien.

  Wel een leuke post hoe je Ally meeneemt en zo een serie blijvend is in welke fase van het leven je ook zit.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s