Bloggers ‘R Us -Tag

Ik heb een nieuwe Tag bedacht, misschien is ie ooit al wel bedacht, maar ik heb m nooit gezien.

Deze tag is om 10 bloggers die je graag volgt in het zonnetje te zetten. Je maakt een lijstje met je favo-bloggers, met een linkje naar hun website, en vertelt waarom zij de moeite waard zijn om te volgen. Het zou leuk zijn als je  deze tag overneemt, en vergeet je dan niet te vermelden dat deze van mij komt?

Ready? Steady? Go!

Gerdayd: zij maakt de mooiste foto’s, bezoekt vele musea en het is echt alsof je er zelf geweest bent, echt een aanrader om eens te gaan kijken.

BeSabine: Een nederlandse blogster in Columbia, maar zij heeft volgens mij al heel wat mooie plekjes op aarde gezien, ik zou zeggen, neem eens een kijkje, en zie wat een prachtige foto’s en informatie je ziet en krijgt.

Daily cup of blablabla: Altijd heerlijk om haar blog te lezen, haar power en doorzettingsvermogen, is vaak ook een trigger voor mij. Nesrin schrijft daarnaast ook heerlijk snel en vlot.

DiMario: De spreuk van de dag, de nieuwsoverzichten van elke dag, de mooie filmpjes en foto’s van Israel, maar ook de plaatjes van zijn kinderen zijn altijd leuk om te kijken en te lezen.

Mrs Brubeck: Haar blog is zo persoonlijk, en ze schrijft met zoveel liefde en gevoel over haar gezin, haar moeder en natuurlijk over haar pasgeboren kleinkind, het is mij regelmatig gebeurd dat ik met tranen in mijn ogen haar verhalen lees.

Terrebel: schrijft met een kritische noot over onze maatschappij, altijd leuk om te lezen

Curieuzeneuzemosterdpot: Ik heb altijd het gevoel dat ik mee op reis ben. De mooie verhalen en prachtige foto’s zijn een genot om te lezen en te bekijken.

Ogen in de schaduw: Merel maakt van een gewone dag een buitengewoon mooi gedicht.

Jaixy: Ze weet mij altijd te raken, haar moed, haar optimisme, haar doorzettingsvermogen, ik heb zoveel bewondering voor haar.

En last but not least:

Morgaine’s Passions: Zij was het die mij kennis liet maken met wordpress, haar blogs zijn ook altijd super leuk om te lezen, over haar liefde voor de cliënten van “Het kan” Over haar gekke kat Picasso, of over haar liefdesleven, eerlijk zoals ze is, geen blad voor haar mond nemend.

Ik hoop dat jullie deze tag willen overnemen, en dat je het leuk vind hoe ik jullie benoemd heb.

 

31 reacties op ‘Bloggers ‘R Us -Tag

 1. Ontzettend leuk, zal van de week of volgende week eens kijken. En ja, iedereen die jij noemt lees ik eigenlijk ook graag, echt de hele lijst, alleen die laatste, zou ik jou van maken dan 😛 hahahaha 😉

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik vind het gewoon een superfantastisch gevoel dat je me vermeldt, maar dat is helemaal wederzijds!! Wij “kennen” elkaar hé..
  Ja, Jaike en Morgaine volg ik om dezelfde redenen!
  Dank je lieverd, you made my day!!!
  😘😘

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat een eer, Natasja! Ik neem dit stokje graag van je over en zal in de loop van de week mijn eigen versie plaatsen. Echt een hele leuke manier om eens andere blogs te leren kennen!

  Geliked door 1 persoon

 4. Wat fijn dat ik erbij mag zijn dank je wel hiervoor
  Er schommelen reeds woorden in mijn hoofd die ik vanavond zal schrijven en programmeren voor morgenvroeg
  Maar eerst ga ik joggen

  Zelf doe ik niet mee aan zo iets gewoonweg omdat ik mijn blog er eentje is voor alleen maar gedichten
  Maar in mijn gedachten tag ik jou ook bij de mooie blogs waar ik graag kom

  Lieve groetjes

  Geliked door 1 persoon

 5. Goh wat een leuke TAG!
  Bij 6 van de 10 lees ik ook! En bij jou natuurlijk! Maar hoe nieuwsgierig ik ook ben, ik ga niet kijken. Ik heb al veel teveel bloggers waar ik bij lees, heel erg leuk hoor, sowieso! Anders zou ik het natuurlijk niet doen :-).
  Maar ik kan er gewoon niet nog meer bij hebben 😦 anders zit ik echt de hele dag achter mijn laptop en heb ik helemaal geen tijd voor andere dingen!
  XXX

  Geliked door 1 persoon

  1. Hahaha dat heb ik ook hoor!! Ik heb er een aantal die ik goed kan bijhouden, en die ik leuk vind om te volgen en dat is het. Soms haal ik blogs weg omdat ik er gewoon of niets aan vind of er is tussen de blogger en mij totaal geen klik.

   Like

 6. Goede morgen lieve Natasja. Wat een leuk initiatief, vooral omdat ik er ook bij mocht staan. Blij dat je van al die bloggers geniet, door jou ga ik er dus ook even langs, hoewel ik de meeste ervan wel ken.
  Gaat het ondertussen een beetje goed met jou? Ik hoop het uit de grond van mijn hart!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s