Een pechweek met een goudenrandje

Hebben jullie dat ook weleens, dat alles wat je doet gewoon mislukt?

Nou ik had zo’n week vorige week. Ik wilde van alles, alleen mijn hoofd en lichaam werkte niet echt mee. Ik denk dat er een klein griepje achter zat, want ik had ook hoofdpijn, maar was niet ziek genoeg om in bed te gaan liggen, lamlendig dat dan weer wel.

Maar ik had grootse plannen, zo was ik ’s ochtends al bezig met de rode kool, lekker gesneden en gewassen, en hup dat kon een tijdje op het vuur pruttelen. Heerlijke stoofvlees erbij, ook lekker aanbraden en dan uren laten pruttelen.

Ik proefde regelmatig en het begon steeds lekkerder te smaken, ik was tevreden, ik bedoel als ik iets maak dan moet het wel lekker smaken, anders krijg ik er de smoor in.

Tot zover ging alles goed. Daarna ging ik aardappels in de melk koken, huh? In de melk zul je misschien denken? Ja, ik dacht ik maak er aardappelpuree van, en dan kan ik het net zo goed koken in de melk, voor een romige puree. Niet doen dus. Dat pannetjeย met melk kookt wel 3 keer over, en ik stond er als een oen bij en keek er na, what was wrong with me?? Toch was het uiteindelijke resultaat heerlijk, daar was niets op af te dwingen.

De volgende dag, wilde ik broodjes voor mijn oudste zoon bakken in de oven, wat er fout ging I don’t know, maar opeens kwam er blauwe walm uit de oven, de broodjes waren verbrand. Ook de heerlijke chocomel die ik op had staan kookte over, ik dacht langzamerhand dat ik gek werd. Ik werd steeds vermoeider en kriebeliger.

12748489_1719538534950170_1709367898_n
Proost op ons 17 jarig samen zijn

Zaterdag was ik al vroeg uit de veren om overheerlijke groentesoep te maken. Maar voordat ik de groente ging snijden en wassen, en het vlees ging snijden, deed ik de oven aan op de selfclean stand, ik dacht kan die mooi even reinigen. Na een aantal minuten, werd de keuken steeds warmer en blauwer. Joost vroeg zich af wat er gebeurde. Ik was ondertussen nog in de soep aan het roeren en zag geen hand meer voor ogen. Toch maar even een raam open doen. Joost begon te vermoeden dat het toch niet helemaal pluis was daar in de oven, en probeerde de oven uit te zetten, wat in de eerste instantie niet lukte. Gelukkig lukte het na een paar keer wel, en dat was maar goed ook, want het was helemaal zwart in de oven. Oh wat voelde ik mij een kluns zeg… Wij hebben alle deuren en ramen opengezet, heerlijk terwijl het vriest, maar de lucht moest het huis uit. De pizza steen was geheel verbrand en kon weggegooid worden. Ik heb de oven zo goed en zo kwaad als mogelijk nog schoon gekregen.

’s avonds zaten we een dvd van Witse te kijken, en Witse zit in de auto naast zijn collega zich te scheren met een elektrisch scheerapparaat, zegt Joost, zo’n elektrisch scheerapparaat is helemaal niets, ik heb daar vroeger mijn kop mee open gehaald. Ik moest zo lachen, waarom? Omdat ik hem voor ons 17 jarig jubileum de dag daarna, een elektrisch scheerapparaat gekocht had.En ik dacht bij mezelf: “nou woon ik al 17 jaar met hem samen, ken ik m dan zo slecht?”

Om 00:00 ’s nachts gaf ik m zijn kadootje met de woorden: je mag het ruilen. Toch is hij best blij met het kadootje, (tenminste dat zegt hij) en hoefde hij m niet te ruilen.

Maar gelukkig na deze gekke week las ik op het blog van Godelieve, van Liever Voordelig, dat ik gewoon een prijs gewonnen heb! Hoe leuk is dat?? Zondagmiddag, aten we taart en gingen we uiteten bij de Italiaan, een heerlijke afsluiter. En deze week? Loopt alles weer op rolletjes..

Advertentie

35 gedachten over “Een pechweek met een goudenrandje

 1. Gefeliciteerd met jullie 17 jaar samen zijn! Wat een hoop jaren zijn dat, hihi. Je hebt wel een pech week achter de rug hoor. Gelukkig staat jullie huis er nog! :’)

  Geliked door 1 persoon

 2. Ai lieve Natasja, dat was me het weekje wel waarin Murphy toch wel heel goed thuisgehouden heeft bij jou! Gelukkig eindigde alles op een leuke manier zodat je heel misschien al die nare dingen een beetje zal vergeten. Tja, als iets verkeerd kan gaan, dan gaat het ook verkeerd… en ik hoop dat deze week iets leuker voor jou is, want als er eentje is die dat verdient ben jij dat wel! Net zoals de prijs die jij won, leuk dat ze iets speciaals voor jou uit zal zoeken! Heb je het ondertussen al gekregen?
  Bedankt voor je lieve reactie meid, ik blijf er aan werken…

  Geliked door 1 persoon

 3. Je hebt zo van die momenten dat alles tegenzit
  Gelukkig heb je de week kunnen afsluiten met een lekker etentje
  Proficiat ook met je 17 jaar samen

  Je blog is ook wat veranderd zie ik mooi gedaan

  Dank voor je lieve reactie bij mijn laatste woordjes doet me veel plezier

  Geliked door 1 persoon

 4. Wat ziet het er gaaf uit hier!! Mooi nieuw jasje woman!

  Oh die dagen…ik ken ze en dan adviseer ik iedereen afstand te bewaren ๐Ÿ˜‰ Wat lief van jouw hubby. Liefde!

  Geliked door 1 persoon

  1. Ja echt lief he?? Gelukkig ben ik deze week beter te pruimen!! En stonden mijn oudste zoon en ik net nog te gieren van het lachen. Hij is namelijk net zo gestoord als mij, zegt ie: mam wat is het toch heerlijk om te lachen he?? Onbetaalbaar!! Geluk!!

   Geliked door 1 persoon

 5. En lieve Natasja, lukt het tot dusver Murphy buiten de deur te houden? Ik hoop het want jij hebt je portie meer dan gehad de vorige week!
  OT: hihi, we zijn inderdaad allebei prettig gestoord, heerlijk hรฉ?

  Geliked door 1 persoon

  1. ja zeker weten, zit nu wel weer met een pleister op mijn wijsvinger, maar dat is voor mij vrij normaal.. ik snij me regelmatig in mijn vingers, letterlijk… Je moet ook van je afsnijden zegt Joost dan… hahaha…onhandig geboren en nooit wat bijgeleerd….

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s