Fijne Kerst

#christmas #xmas #kerstmis #parents #ouders #foto #fotografie #family #family #happy

Elke kerst maakt Joost Foto’s van ons 3en rond de kerstboom. De vraag die ik dan altijd krijgt, waarom staat Joost er niet op, kan ik nu beantwoorden met: Hij  maakt de foto’s. Natuurlijk zou het anders kunnen, maar hij wil er niet opstaan, en daar is ook wat voor te zeggen. Nu is het een traditie van mama met haar mooie zonen. Vandaag zal er vast weer een kerstfoto gemaakt worden voor de boom, de laatste kerstfoto is van vorig jaar en deze heb ik tot mijn stomme verbazing niet eens gedeeld. Dus dat wordt hoog tijd.

Vandaag is het eerste kerstdag, ik wens jullie allemaal ongelofelijk mooie dagen toe, met veel geluk, liefde, gezelligheid en warmte.

Vandaag krijg ik mijn schoonouders te eten, en gaan Joost en ik voor ze koken. Morgen komen mijn ouders eten en gaan Joost en ik weer koken. Ik hoop dat het allemaal lekker gaat worden, en dat er niets aanbakt 😉 Maar goed, uiteindelijk gaat het om de gezelligheid. En zolang we het nog kunnen en mogen doen, is dat een zegening.

Fijne dagen!!

 

 

 

17 gedachten over “Fijne Kerst

  1. WOW! Goed dat je lieverd die foto’s maakt, die ogen mooi en de modellen die er op staan ook!
    Dit jaar mag hij dat beslist nog eens doen maar publiceer ze iets vroeger hé, wacht er niet mee tot volgend jaar hihi.
    Schitterende, feestelijke dagen gewenst lieve Natasja, het wordt genieten van jullie kookkunst en van elkaar!

    Geliked door 1 persoon

  2. Wat leuk om al die foto’s zo naast elkaar te zien! Dan zie je maar hoe snel de tijd gaat ook! Leuk om dit als traditie te doen 🙂 Geniet van oud en nieuw, aangezien de kerstdagen er alweer op zitten!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie